zaterdag 22 november 2014

Wedstrijdverslag 16/11/2014

NAALDERT FC - ROLANDSCLUB              2 – 2
Vandaag mocht Naaldert zich voor een vol huis (allè toch 20 supporters, dat is al meer als in het grote mijnstadion dinsdag) opmaken voor de strijd tegen niemand minder dan het sterke Rolandsclub. Zelfs de oude garde van Naaldert daalde af om te kijken hoe het gesteld was met het jong Naaldert van tegenwoordig ( ja Luc daar hoor jij ook bij). Toch moest Naaldert in de openingsfase het zich gewaar laten worden en liet het het spel aan zich voorbij gaan. Teveel organisatorische problemen zorgde na een dikke 5 minuten dat Naaldert al achter de feiten mocht aan lopen via toch wel een klutsbal over onze goalie 0-1. Nadien herpakte Naaldert zich en kwam het met meer en meer vertrouwen aan het daglicht. Daar zou het magistrale hakje van Tom het ideale voorbeeld van zijn. Naaldert durfde te voetballen en wist op deze manier kansen af te dwingen. Dit zou in de 25ste minuut leiden tot de verdiende gelijkmaker. Na mooi teamspel tussen Tom en Nikola mocht Roy aanleggen vanaf de 16 met de 1-1 als gevolg. De wedstrijd kon terug alle kanten op en beide teams vochten op het scherpst van de snee. Toch kwam geen van beide meer tot scoren toe in het eerste deel van de partij. Na de rust liet Naaldert onmiddellijk zien dat kost wat kost de punten wou thuishouden. Onmiddellijk na de aftrap kwam Bram met een actie op de proppen rond de vijandelijke 16. Na een simpel 1-2tje met Paul zette Bram de 2-1 op de bordjes ( en waar zat Erno weer?). Nadien zou de wedstrijd een iets grimmigere sfeer krijgen. Met veel Stevige duels en harde tackles werd de wedstrijd omgevormd tot een heuse bikkelpartij. Naaldert kreeg nadien meermaals de kans om de boeken dicht te doen bij de tegenstander maar liet zijn mogelijkheden onbenut. Ook onze Christophe schudde enkele mooie parades uit zijn mouwen en hield zo zijn team op koers. Helaas zou Christophe in de 60ste minuut kansloos worden achtergelaten na een vrije trap uit het boekje 2-2. Beide teams zouden de score onaangetast laten en zo mochten beide teams de punten verdelen na een stevige partij.
OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, TOM BROUX, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN, MICHAEL VASIC, KENNY VANHAEREN, NIKOLA VASIC, OLIVIER LENAERTS, GLENN DANIELS, LUC GYSBRECHTS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Arsene Wouters
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Kenny Vanhaeren (2x geel)
TOESCHOUWERS: 20
DOELPUNTEN: 5’ 0 – 1, 24’ ROY SCHUYTEN 1 – 1, 36’ BRAM VANGENEUGDEN 2 – 1, 54’ 2 – 2