zaterdag 14 maart 2015

Wedstrijdverslag 06/03/2015

JEZEBEL - NAALDERT FC              0  -  2

Afbeeldingsresultaat voor soccerOp een zonnige voormiddag en met de lente voor de deur stonden we vandaag lijnrecht tegenover de jongens van Jezebel. Toch verscheen Naaldert maar met een krappe selectie aan de aftrap en beschikte het maar net over 11 man. Sommige vertoefde zich op romantisch weekend aan zee, andere gingen liever carnaval vieren. Toch waren wij niet de enige met selectieproblemen en was het even wachten op de referee vooraleer de partij kon beginnen. Na een zeer ruime warming-up (Franco was het al lang beu)  nam Naaldert onmiddellijk het voortouw in de partij en ging op het ruime plein opzoek naar de 0-1. De eerste kansen van de partij werden afgedwongen door de bezoekers maar tot scoren kwam het niet. Telkens oogde Naaldert niet scherp genoeg in de 16. Zelf kwam het nauwelijks in de problemen en Naaldert had de partij in handen met goede, eenvoudige voetbal. In de 28ste minuut zou Naaldert dan toch de goalie weten te passeren. Ollie trok naar binnen met de bal en stuurde Nikola tussendoor. Nikola schoot dan overhoeks en net hard genoeg om de goalie te passeren 0-1. Zo nam Naaldert vlak voor rust een verdiende voorsprong en kon het even bekomen in het zonnetje. Na de rust trachtte Naaldert zijn voorsprong uit te breiden. Het zette de lijn van de eerste helft door want echt een vuist kon niet gemaakt worden door de thuisploeg. Het was wachten tot de 55ste minuut toen Elroy wist door te breken. Hij onderschepte de bal en ging alleen op de goalie af. Voor doel plaatse hij deze langst de goalie en stond de 0-2 op de bordjes. De tegenstander kreeg weer een opdoffer te verwerken en kwam hier niet meer boven op. Enkele malen trachtte het op de counter aan te sluiten maar onze verdediging stond stevig op de benen. Ondanks dat Naaldert meerdere  mogelijkheden kreeg op de 0-3 zou deze in de partij niet meer vallen (Paul wist zijn mogelijkheden vandaag niet om te zetten). De score bleef onaangetast en na het eindsignaal kon Naaldert victorie kraaien. Alleen jammer dat er geen chips was na de partij om dit te vieren è Olli.

OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN,  PAUL LETEN, GLENN DANIELS, ROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, KENNY VANHAEREN, OLIVIER LENAERTS en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter