maandag 16 maart 2015

WEDSTRIJDVERSLAG 15/03/2015

HEYAX – NAALDERT FC    1 – 6

Voor deze belangrijke uitwedstrijd zakte Naaldert af met een ruime kern. Dit stond dan ook in schril contrast met de krappe selectie van vorige week. Het is altijd leuk als er gekwetste spelers komen opdagen om de spelers op het terrein aan te moedigen en te motiveren tot grootse prestaties. De partij startte evenwichtig met enkele voorzichtige pogingen aan beide doelen. Naaldert klom op voorsprong toen Elroy, via de onderkant van de lat, het leer tegen de netten kon prikken. De thuisploeg probeerde te reageren, maar nog voor de pauze had Naaldert de beste mogelijkheden om de kloof uit te diepen. De krappe voorsprong bleef echter tot aan de rust op het scorebord. Tijdens de pauze joeg Naaldert enkele frisse krachten de wei op en dat leverde meteen resultaat op. Met een knappe voorzet van Steven wist Elroy de score te verdubbelen. De veer leek bij de thuisploeg gebroken en Steven ontbond al zijn duivels. Met een kopbaldoelpunt en een heerlijke krul in de linkerbovenhoek dreef hij de cijfers op. Bram zette na een bevlogen actie op rechts de doelman op het verkeerde been en schot de bal aan de eerste paal binnen. Steven werd even later hardhandig aangepakt in de grote rechthoek met een strafschop als logisch gevolg. Onze doelman mocht toen ook even alle aandacht opeisen. De strafschop werd door Kenny magistraal tegen de wasmand getrapt en wat voor hem een ‘opraapballeke’ was liet hij knullig door de vingers in doel glijden. Zo raakte de thuisploeg toch nog aan de eerredder en zagen wij onze premie aan onze neus voorbij gaan. Blijkbaar heeft er iemand Ollie chips beloofd als hij scoort en hij zette de eindcijfers op het bord. De derde helft werd daarna met een ruime selectie ingezet. Allee mannen, op naar onze eetdag!


OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC, MICHAEL VASIC, BRAM VANGENEUGDEN,  PAUL LETEN, NORBERT VELTJEN, ERNO LATET, TOM BROUX, ROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, KENNY VANHAEREN, OLIVIER LENAERTS, STEVEN HOUBEN en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 11
STRAFSCHOP: 61’ KENNY VANHAEREN (gemist)

DOELPUNTEN: 8’ en 39’ ELROY SCHUYTEN 0  - 1 en 0 – 2, 45’ en 51’ STEVEN  HOUBEN 0 – 3 en 0 – 4, 59’ BRAM VANGENEUGDEN 0 – 5,  63’ 1 – 5 en 66’ OLIVIER LENAERTS 1 – 6. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten