zondag 7 juni 2015

WEDSTRIJDVERSLAG 07/06/2015

NAALDERT FC – WAUBERGSE HEIDE   5 – 4


Een vooroorlogse uitslag doet vermoeden dat dit een gelijk opgaande en spannende wedstrijd was. De ploegen waren zeker aan elkaar gewaagd maar de spanning werd er door het geklungel bij de thuisploeg ingebracht. Echt hoogstaand voetbal hebben onze toeschouwers vandaag ook niet gezien. De loden zomerzon en het lange gras waren niet de ideale partners voor oogstrelend voetbal. De bezoekers kwamen het best uit de startblokken met enkele schutteren aanvallen. Naaldert, veel te traag gestart, nam geleidelijk over en opende op het kwartier de score na veel gewroet van Nikola(er zijn er enkele die beweren dat het een owngoal was).
Steven kon met een kopbal nog voor de rust de score verdubbelen op voorzet van Leroy. Hij had daar wel de hulp voor nodig van de tegenstand en de zonnecrème. Na de pauze waren het weer de bezoekers die voor het eerste gevaar zorgden. Franco belette hun van de aansluitingstreffer. Naaldert zag eerst nog een doelpunt afgekeurd voor vermeend buitenspel, maar kon toch via Roy, op een assist van Elroy, verder uitlopen. Daarna vond men bij Naaldert de tijd aangebroken om geschenken uit te delen. De bezoekers kwamen zowaar terug in de wedstrijd, het werd 3 – 2. Nikola, op zoek naar het truitje van de gouden stier, rondde een solo succesvol af: 4 – 2. Lang kon de thuisploeg niet op adem komen. De bezoekers kregen nogmaals een doelpunt in geschenkverpakking aangeboden. Dan kon Elroy eindelijk nog eens een doelpuntje meepikken. Langs de lijn worden ze zelfs moedeloos van al die plaats balletjes.  De wedstrijd kende een ongekend slot. De bezoekers kregen nog maar eens en doelpunt op een serveerblad en in de laatste minuut moest Franco al zijn kunnen tonen om hen van de gelijkmaker te houden. Doorspoelen die handel!

OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPH LUCAS, FRANCO PUT, STEVEN HOUBEN, ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC, ERNO LATET, GLENN DANIELS, ROY SCHUYTEN, LEROY SCHUYTEN, NORBERT VELTJEN, TOM BROUX en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WAUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN: 14’ NIKOLA VASIC 1 – 0, 24’ STEVEN HOUBEN 2 – 0, 41’ ROY SCHUYTEN 3 – 0, 44’ 3 – 1, 47’ 3 – 2, 53’ NIKOLA VASIC 4 – 2, 55’ 4 – 3, 62’ ELROY SCHUYTEN 5 – 3 en 68’ 5 – 4.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten