vrijdag 26 juni 2015

Wedstrijdverslag 21/06/2015

WUYTENS- NAALDERT FC        1 – 2

Afbeeldingsresultaat voor soccerVandaag mocht Naaldert voor de laatste keer dit seizoen zijn optreden maken tussen de 4 grote witte lijnen. De grote vraag was: Kon Naaldert zijn goed seizoen bekronen met een overwinning tegen de jongens van Wuytens? Aanvankelijk kwam de partij langs weerszijde voorzichtig op gang. Toch werd al al gauw duidelijk dat het geen simpele partij ging worden tegen deze geduchte tegenstander. Beide teams kwamen in de openingsfase geregeld aanzetten maar het zou toch Naaldert zijn wat de partij wist open te breken. Norbert stuurde Bram langs de lijn en deze laatste zou de bal voor het doel werpen. Aan de tweede paal stond Roy te wachten die het leder langs de goalie kopte.  Toch was de partij nog lang niet over. Ondanks dat beide teams niet ongevaarlijk waren, bleef de score toch op de bordjes staan. In het begin van de tweede helft was Naaldert de draad eventjes kwijt. Het duurde eventjes eer het terug het juiste ritme wist te vinden maar de defensie had stand gehouden. Nadien kwam ook Naaldert enkele malen aanzetten en  In de 57ste minuut wist Naaldert dan de score te verdubbelen. Elroy plaatste een bal in de rug van de verdediging en Nikola wist hier optimaal van te profiteren. Hij prikte de bal tegen de netten en zette de 0-2 op de bordjes . Toch gaf de thuisploeg zich niet gewonnen. Naaldert moest het onderste uit de kan halen en wierp alles in de strijd. Zo zou onze oudstrijder Erno zelfs iets te hard knallen en bekocht hij dit met vroegtijdig wissel. Toch leek Naaldert stand te houden en speelde het een behoorlijke partij. Zo zou Naaldert naarmate de minuten verstreken afsteven op een mooie overwinning. Toch zou onze Kenny de thuisploeg nog een doelpuntje gunnen na een snelle spelhervatting in eigen rechthoek. Zo mag een keeper niet 2maal dezelfde bal oprapen maar we zullen het maar steken op een foutje in het heetst van de strijd. We zullen Kenny de keeperregelgeving best maar eens bezorgen. Na deze fase zou de referee eveneens ook het eindsignaal geven en zo zou Naaldert alweer een fantastisch punt zetten achter een geslaagd seizoen. We kunnen het dus nog altijd jongens! Op naar de barbecue en 2maanden van welverdiende rust.

OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, TOM BROUX, BRAM VANGENEUGDEN, CHRISTOPH LUCAS, STEVEN HOUBEN, ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC,  ERNO LATET, GLENN DANIELS, ROY SCHUYTEN, OLIVIER LENAERTS en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter