vrijdag 9 september 2016

Wedstrijdverslag 04/09/2016

HEIKANT - NAALDERT FC                      1    4
Afbeeldingsresultaat voor voetbalNa 2 maanden van streepjes trekken op onze kalender was het eindelijk weer zover: het nieuwe seizoen stond weer voor de deur! Sommigen onder ons traden aan met een bang hartje, maar zoals het resultaat doet uitschijnen, deden de jongens van Naaldert gewoonweg wat er van hun verwacht werd en dat zelfs ondanks dat de technische staf het had laten afweten met de trainingsschema’s! Toch was het na aanvang wel wat zoeken en aftasten. De 2 maanden van rust en recuperatie zaten duidelijk nog in de benen en ook qua balcirculatie was het zoeken naar het juiste ritme. Toch kwam de eerste dreiging van de bezoekers en tot enkele malen toe kwamen ze aankloppen in het vijandelijk gebied. Het gejuich bleef echter nog wat uit want het vizier van sommigen diende toch nog wat bijgeschaafd te worden. Sommigen onder ons zaten zelf al zo vol vertrouwen en probeerde al meteen omhaaltjes om de partij open te breken. Toch was het wachten tot op het kwartier eer de brilscore van het bord werd geveegd. Een verre uittrap van Kenny belandde bij Paul. Met slecht 3 tussenstations werd Roy alleen voor de goalie gezet en de 0-1 stond op het bord. Een aanval vanuit het boekje en dat voor de eerste wedstrijd van het seizoen. De bezoekers leken meer en meer het spelbeeld naar zich toe te trekken. Nog niet alles stond reeds op punt maar bij momenten werd er toch goed gecombineerd. De tegenstander trachtte met diepe ballen onze verdediging te omzeilen maar ook hier leek onze verdediging weinig problemen mee te hebben. Het zou bij de 0-1 blijven en voor sommige was de aansluiting met het zuurstofapparaat meer dan welkom tijdens de rust. Niet lang na rust werd de score terug in balans gezet. Een diepe bal verraste deze maal wel onze verdediging met de 1-1 als gevolg. Naaldert zette nadien een tandje bij en slechts 5 minuten later wist het terug over Heikant te kruipen. Ditmaal werd het leder slecht weggewerkt en Elroy plaatse de bal vanop de 16 langs de goalie 1-2. Heikant kreeg hier een zware opdoffer en nog een vuist maken, zou er niet meer inzitten. Het liep allemaal niet slecht bij Naaldert maar ruimte voor verbetering op sommige zaken is natuurlijk altijd op zijn plaats. Zo bleef de laatste pass soms uit en bij momenten primeerde ook de moeilijke oplossing. Toch wist Naaldert er nog eentje bij te prikken en ook Steven lijkt het doel nog altijd weten staan. In de 52ste minuut plaatste hij er ook nog eentje bij op het bord 1-3 en zette zo de overwinning veilig. Naaldert nam nog geen genoegen met deze score en met nog een kleine 10 minuten op de klok zette Elroy de 1-4 eindstand op het bord.  Wederom vanop afstand maar ditmaal kreeg hij hulp van enkele ledenmaten van de tegenstander die de goalie geheel op het verkeerde been zette. “Doelpunt is doelpunt” zoals het oud gezegd luidt en de eerste overwinning van het seizoen was zo een feit. Naaldert opende het seizoen na geen slechte partij met een overwinning en het belooft voor komende partijen. Toch moeten we der nog altijd wel wat inkomen hoor.
OPSTELLING NAALDERT: NIKOLA VASIC, CHRISTOPHE PENASSE, ELROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, CHRISTOPH LUCAS, ERNO LATET, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, TOM BROUX, ROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC en GLENN DANIELS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 9

DOELPUNTEN: 16’ ROY SCHUYTEN  0 – 1, 41’ 1 – 1, 45’ ELROY SCHUYTEN 1 – 2, 52’ STEVEN HOUBEN 1 – 3, 59’ ELROY SCHUYTEN 1 - 4