dinsdag 13 september 2016

WEDSTRIJDVERSLAG 11/09/2016

Jezabel – FC Naaldert    8 – 2

De oud leden van de Chiro trokken op weekend en dat was voor Naaldert een selectieprobleem. Wanneer dan net voor aanvang van de opwarming ook nog eens onze elfde man moet afzeggen, dan dreigden we de partij met tien te starten. Gelukkig voor ons was Diederik van de thuisploeg bereid om onze rangen te vervoegen zodat we alsnog met elf aan de aftrap verschenen. Het eerste kwartier hebben we sterretjes gezien. Naaldert werd door de jeugdige thuisploeg van het kastje naar de muur gespeeld en het stond dan ook vlug met 3 – 0 in het krijt. De thuisploeg nam dan wat gas terug en de bezoekers probeerden een vuist te maken. Net voor de pauze kon Paul de score milderen na aangeven van Steven. De rust was welkom. Na de pauze startte de thuisploeg wat nonchalant zodat Naaldert terug in de wedstrijd kwam. Steven kwam eerst nog alleen voor de doelman, maar moest iets te lang nadenken en zijn geplaatste bal werd door de goalie gepakt. Twee minuten later lukte hij alsnog de aansluitingstreffer. De thuisploeg rook onraad en ging weer wat geconcentreerder spelen en strafte iedere dekkingsfout of foute pas meteen af. Ze liepen dan ook verdiend verder uit en zorgden voor een zware afstraffing. Jammer genoeg moeten we ook nog toevoegen dat de derde helft eveneens verloren ging met vier fleskes tegen twee.

OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, FRANCO PUT, CHRISTOPH LUCAS, ERNO LATET, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN,  ROY SCHUYTEN,  GLENN DANIELS, SIEMEN VANHOVE, KENNY VANHAEREN en DIEDERIK.

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 14

DOELPUNTEN: 6’  1 – 0, 9’ 2 – 0, 14’ 3 – 0, 31’ PAUL LETEN 3 - 1, 38’ STEVEN HOUBEN 3 – 2, 42’ 4 - 2, 46’ 5 – 2, 56’ 6 – 2, 59’  7 – 2 en 68’ 8 – 2.