vrijdag 24 maart 2017

Wedstrijdverslag 19/03/2017

NAALDERT FC - VIGOR KWALAAK                           6    0
Afbeeldingsresultaat voor doelpuntenfestijnNet zoals vorige week diende Naaldert het één en ander recht te zetten en net zoals één week geleden deed Naaldert ook vandaag wat er van het verwacht werd. Een stevig statement met eindelijk een gelukkig voorzitter als resultaat. Nadat de partij werd geopend verscheen Naaldert ook direct gretig aan het strijdtoneel. In tegenstelling tot de heenwedstrijd stond Naaldert deze keer wel goed tactisch georganiseerd en het enthousiasme van de thuisploeg resulteerde ook onmiddellijk in de eerste prikjes. In de 10de minuut pegelde Roy dan de brilscore van het bord. Na balcirculatie tussen verscheidene stations kwam de bal bij Roy die vanuit de 2de lijn geen moment twijfelde 1-0. Hij leek vandaag , na vele sessies van oefenen voor de wedstrijden, eindelijk zijn vizier op punt te hebben gesteld en in 18de minuut deed hij zijn kunstje nog eens over. Wederom vanuit de 2de lijn en wederom werd de goalie kansloos achtergelaten 2-0. Naaldert diende hier toch wel een tik uit aan de tegenstander en deze laatste had het toch moeilijk om Naaldert in problemen te brengen. Natuurlijk is dit ook wel de verdienste van de thuisploeg want Naaldert stond er deze zondag wel. De score bleef nadien onaangetast en zo mochten beide teams even aan het zuurstofapparaat. In het 2de deel van de partij ging Naaldert gewoon verder op het elan van de eerste 35 minuten. Een stevig Naaldert en ook voetballend liep het bij de thuisploeg naar behoren. De 3-0 liet dan ook niet lang op zich wachten na rust en wederom was het Roy die met een afstandspoging die de bordjesman aan het werk zette. Zijn broeder kon natuurlijk niet achterblijven en een kleine 10 min later mocht hij ook tekenen voor zijn doelpuntje. Een voorzet op maat van Paul die gevolgd werd door een subtiel hakje van Elroy. Wat ze in de bekerfinale kunnen, kan ik ook dacht hij en zo stond de 4-0 op het bord. Toch was Naaldert nog lang niet uitgevierd. De tegenstander kreeg het aanvallend geweld van de thuisploeg niet gesust en in 55ste minuut mocht Kenny zijn inspanning van de dag doen. Elroy ging neer in vijandelijke 16 en de bal belandde op de stip. Kenny stormde naar voren en legde vanop de 11meter de bal loepzuiver in de hoek 5-0. Nog voor affluiten mocht ook Nikola nog een streepje achter zijn naam zetten en zorgde hij voor de kers op de taart. Vanuit een scherpe hoek kegelde hij na een borstcontrole de bal in het dak van het doel. De moeilijke ballen lijken er vlot in te gaan maar voor open doel is het precies toch een paar andere mouwen voor onze spits 6-0. Zo werd de eindscore op het bord gezet en werd na een uitstekende partij de heenwedstrijd helemaal uit het geheugen gewist. We kunnen het blijkbaar nog steeds en het blijven straffe jongens die van Naaldert.

OPSTELLING NAALDERT: NIKOLA VASIC, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, CHRISTOPH PENASSE, ROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN, KENNY VANHAEREN, SIEMEN VANHOVE, BRAM VANGENEUGDEN, LENNERT GEYBELS en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: FRANCO PUT

GELE KAARTEN: nummer 2 Vigor Kwalaak

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 6

DOELPUNTEN: 10’, 18’ en 43’ ROY SCHUYTEN 1 – 0, 2 – 0, 3 – 0, 50’ ELROY SCHUYTEN 4 – 0, 55’ KENNY VANHAEREN 5 – 0 (penalty) en 62’ NIKOLA VASIC 6 - 0