zaterdag 1 april 2017

Wedstrijdverslag 26/03/2017

FC TRAM - NAALDERT FC                                0    3
Afbeeldingsresultaat voor mickey mouse soccerOok vandaag wist Naaldert met de punten aan de haal te gaan en dit maal op FC Tram. Naaldert lijkt ondertussen zijn vormpeil te hebben gevonden al was het na aanvang toch even wachten eer Naaldert vandaag het juiste ritme beet had. Voor de één diende de zalf nog wat meer in te trekken en voor de ander (vooral Roy) was er eerst een klokkensymfonie nodig. Nadien mochten we de eerste prikjes van de bezoekers waarnemen maar de scherpte in de 16 stond nog niet op punt. Zo had de partij al kunnen opengebroken worden via Senne en Paul, maar het was een 11 meter die de brilscore van het bord veegde. Na een handsbal werd de bal op de stip gelegd en Kenny trad aan. Hij wist elke 11 meter dit seizoen al om te zetten en ook vandaag was dit niet anders 0-1, al oogde het deze keer wel nipt. De tegenstander had niet echt een antwoord klaar en Naaldert hield vanachter goed de boel op slot. Naaldert had nadien nog de beste mogelijkheden voor rust om de score aan te dikken maar het zou bij de 0-1 blijven. In het 2de deel van de partij ging Naaldert op zoek naar het 2de doelpuntje. Met een minimale voorsprong was alles nog mogelijk en Naaldert moest de voorsprong veiligstellen. Toch was het even wachten. Niet dat er geen kansen werden genoteerd maar de efficiëntie van vorige week was vandaag toch net iets minder. De combinaties waren zeker niet slecht, en het grote plein speelde toch wel in het voordeel van de bezoekers, al ging dit natuurlijk gepaard met veel meters in de benen… Onze aanvalslinie had al  wat kansen de nek omgewrongen en dus ging onze laatste man het klusje maar klaren. In de 46ste minuut waagde Steven zijn kans en rukte hij op naar voren. Vanuit de 2de lijn kreeg hij de ruimte om aan te leggen en met de perfecte zwieper liet hij de goalie in het stof bijten 0-2. Er volgde nadien nog een arsenaal aan kansen maar de ballenjongens werden harder aan het werk gezet dan de keeper van Tram. Aan de overzijde hield Naaldert alles onder controle. De tegenstander mocht opbouwen tot aan de 16 maar verder werd er toch een halt toegeroepen. Nog voor affluiten mocht ook Bram nog een doelpuntje meepikken en vanuit een scherpe hoek katapulteerde hij het leder in de haak 0-3. Zo zette hij tevens de eindscore op het bord en de 3 punten waren een feit. Met een mooie 9 op 9 zit het eindelijk goed. Op naar een weekje verdiende rust maar nadien zal het toch wat anders worden, wil Naaldert de 12 op 12 achter zijn naam zetten want dan wacht ons de clash op Rolandsclub…

OPSTELLING NAALDERT: NIKOLA VASIC, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, CHRISTOPH PENASSE, CHRISTOPH LUCAS, TOM BROUX, ROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN, KENNY VANHAEREN, MICHAEL VASIC, BRAM VANGENEUGDEN, LENNERT GEYBELS en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: nummer 2 FC Tram

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 9

DOELPUNTEN: 17’ KENNY VANHAEREN 0 – 1 (penalty) , 46’ STEVEN HOUBEN 0 – 2, 54’ BRAM VANGENEUGDEN 0 – 3