maandag 8 mei 2017

Wedstrijdverslag 07/05/2017

NAALDERT FC – ZWARTE DUIVELS                               1  –  0

Afbeeldingsresultaat voor soccerNaaldert mocht vandaag tegen de Zwarte Duivels weer aantreden op het A-terrein. Bij de vorige wedstrijd op dit terrein werd een heuse topprestatie neergezet maar het ene partij’tje blijkt het andere niet te zijn. Na aanvang werd ook onmiddellijk duidelijk dat Zwarte Duivels niet waren afgedaald naar ons om met lege handen te vertrekken. Het liet zich in de openingsfase direct voelen en Naaldert was dus gewaarschuwd. Toch leek Naaldert niet meteen onder de indruk en de eerste dreiging mondde  toch uit in het voordeel van de thuisploeg. Voetballend liep het allemaal iets vlotter bij de thuisploeg maar echt heel  grote kansen bleven uit. Ook de schwalbes van Nikola in de grote rechthoek bleven deze week weer onbeantwoord en zo zouden beide teams doelpuntloos achter blijven in het eerste deel van de partij. Voor het 2de deel van de partij kwamen beide teams iets gretiger aan de aftrap. De partij kon nog alle kanten op en naarmate de seconden wegtikten, steeg de spanning.  De eerste grote wapenfeiten na rust waren voor de bezoekers. Zo wrongen ze 2 uitermate grote kansen de nek om en Naaldert bleef dus in de running voor de 3punten. Nadien herpakte Naaldert zich wat en aan de overkant dwong Naaldert toch wel een arsenaal aan kansen af. Deze  mogelijkheden bleven stuk voor stuk onbenut en de moedeloosheid sloeg toch wat toe bij de thuisploeg. Het was wachten tot de 55ste minuut eer de score uiteindelijk werd opengebroken. Elroy zette druk op de achterlinie en ontfutselde met een tackle het leder van de tegenstander. De bal belandde bij Nikola die na de zoveelste poging Naaldert eindelijk wist te bevrijden (en dan nog met een afgeweken bal). Op zoek naar de 2-0 en de beslissing van de partij maar zover diende het zelf niet te komen. Één doelpuntje bleek vandaag genoeg om met de punten aan de haal te gaan al ging dat ene doelpuntje maken meer dan moeizaam. Zo had de partij in begin van de 2de helft een ander jasje kunnen krijgen maar Naaldert kroonde zich toch wel verdiend als winnaar in deze stevige clash. Volgende week zullen ze er toch iets vlotter moeten ingaan, wil Naaldert iets verwezenlijken op Jezelbel!

OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, TOM BROUX, NIKOLA VASIC, ELROY SCHUYTEN, CHRISTOPH PENASSE, BRAM VANGENEUGDEN, CHRISTOPH LUCAS, SENNE GORIS, PAUL LETEN, ROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN, MICHAEL VASIC en LENNERT GEYBELS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET

GELE KAARTEN: Roy Schuyten en kale middenvelder Zwarte Duivels