zaterdag 27 mei 2017

Wedstrijdverslag 21/05/2017

NAALDERT FC – ’S TAPPERIJ KORTESSEM              6  –  3

Afbeeldingsresultaten voor soccerVandaag tastte Naaldert weer wat in het duister want vandaag stond het wederom tegen een ongekend tegenstander namelijk s’ Tapperij Kortessem. We stonden tegenover een jeugdige tegenstander maar Naaldert leek na aanvang nauwelijks onder de indruk en nam werkelijk een blitzstart deze zondagmorgen. Zo werd de partij opgang gebracht en Naaldert opende direct de score. De tegenstander leek nog niet wakker, jonkies hebben blijkbaar hun slaap nodig, en Nikola profiteerde hier optimaal van 1-0. Een vroege openingstreffer maar lang nagenieten zat er echter niet in.  Ook aan de overzijde werd een cadeautje toegekend nadat Franco een slippertje beging 1-1. De topspelers staan niet voor niets een uur op het plein om het juiste schoeisel uit te kiezen è Franco. De beide teams konden weer van vooraf aan beginnen en trachtten er beiden voetballend eruit te komen. Bij Naaldert voorkwamen de slordigheden soms een betere afloop  en was het wachten tot de 11de minuut voor een counter werd omgezet. Elroy werd diep gezet door Paul waarna hij, oog in oog met de goalie, toch 2 tijden nodig had om te verzilveren 2-1. Zolang de ballen er maar ingaan zullen we maar zeggen maar vlak na de voorsprong werd de score weer in evenwicht gezet nadat er slordig werd weggewerkt bij de thuisploeg 2-2. Naaldert had moeite om de  voorsprong vast te houden en bij het 3de   doelpunt kregen we hetzelfde recept op ons bord. Eerst wist Nikola na een mooie counter de 3-2 op het bord te zetten en daarop volgde niet veel later de gelijkmaker na een discutabele penaltyfase 3-3. “Wat Pinanti? Hoe Pinanti? Waar Pinanti? Pinanti is pinanti!” Luidt nog altijd de uitspraak. Ook Naaldert kreeg er niet veel later eentje toegekend na een handsbal en kreeg hier een mooie mogelijkheid om vlak voor rust nog de leiding te nemen. Roy trad aan maar het alcoholgehalte in lijf en leden leek nog niet verteerd en zo bleef de 3-3 op het bord tot aan de rust. Het beloofde nog spannend te worden maar in het 2de deel van de partij verscheen Naaldert toch iets scherper aan de aftrap. Iets minder onzuiverheden werden er genoteerd maar toch was het wachten tot op het kwartier in de 2de helft eer er iets aan de tussenstand veranderde. Ditmaal zette Roy zijn misser van de eerste helft recht en zette de 4-3 op het bord. Nog geen minuut na de 4-3 was het alweer raak. Ditmaal zette Elroy Paul op wandel en omsingeld door 3 verdedigers vond hij toch het gaatje. Een perfecte zwieper belandde buiten bereik van de goalie en de 5-3 stond op het bord. Naaldert deelde hier een tik uit en nadien nam Naaldert geheel de partij over. Het gaatje werd iets vlugger gevonden tussen de linies en mogelijkheden volgden. Toch duurde het tot de 64ste minuut eer er nog eentje werd bijgeprikt. Wederom vond Paul de netten op aangeven van zijn spitsbroeder 6-3. Niet lang nadien werd de partij een einde toegefloten en Naaldert zette zo de overwinning achter zijn naam. Geen gemakkelijke opgave vandaag tegen toch een gretig tegenstander maar Naaldert deed toch wat er van het verwacht werd. Zo  kan het reekske weer beginnen en zoeken we bevestiging volgende week tegen Nasser.

OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, NIKOLA VASIC, ELROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC, CHRISTOPH LUCAS, SENNE GORIS, PAUL LETEN, OLIVIER LENAERTS, ROY SCHUYTEN, CHRISTOPHE PENASSE en LENNERT GEYBELS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: Erno Latet

GELE KAARTEN: nummer 5 Kortessem

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 4

DOELPUNTEN: 1’ NIKOLA VASIC 1 - 0, 5’ 1 – 1, 11’ELROY SCHUYTEN 2 – 1, 12’ 2 – 2, 20’ NIKOLA VASIC 3 – 2, 22’ 3 – 3, 52’ ROY SCHUYTEN 4 – 3, 54’ PAUL LETEN 5 – 3, 64’ PAUL LETEN 6 - 3