vrijdag 29 maart 2019

Wedstrijdverslag 24/03/2019

BOHE - FC NAALDERT                               1 – 5

Afbeeldingsresultaat voor soccer
De lente is ondertussen weer in het land en de weergoden zorgden deze zondag voor een aangenaam voetbalweertje op de terreinen van  Bohe . De “veggie”kraampjes werden ook al in gereedheid gezet voor een snelle, gezonde hap na de wedstrijd maar eerst was het wel 70 minuten knokken geblazen. Snelle balcirculatie werd aangeraden in de kleedkamer en Naaldert bracht dit ook ten tonele. We bepaalden direct het spel en overvielen de tegenstander. Het duurde wel even maar na 11 min kon de goalie de afstandspoging van Roy niet voldoende wegdrukken 0-1. Een verdiende voorsprong en op een corner kon Sacha de cijfers niet veel later met het hoofd verdubbelen 0-2. Naaldert toverde bij momenten wat tikki takka uit de sloffen en we baanden ons een weg door hun linies. Er werden genoeg gewichtige kansen afgedwongen  maar voor de rust zou het slechts bij de 0-2 voorsprong blijven(bij een intikkertje werden er al voldoende moeilijkheden waargenomen). Ook in het 2de deel van de partij trok Naaldert de lijn van de eerste helft door. Deze keer vonden we wel iets rapper de netten en was het  Sacha die de netten als eerste deed trillen 0-3. We combineerde vrij vlot maar in de zone van de waarheid was het toch wel weer een ander paar mouwen. De vallende ziekte gooide bij onze spits geregeld roet in het eten maar gelukkig hebben we er nog in onze rangen die kunnen scoren. Op een corner wist Christoph  de bal perfect te drukken en de 0-4 werd op het bord gezet. Een antwoord had de thuisploeg niet echt klaar, was het niet dat Andy het leder niet veel later niet kreeg weg gebokst 1-4. Een late eerredder voor de thuisploeg maar ook onze spits was nog op zoek naar zijn eerredder na toch wel een paar kansjes. In het ultieme slot werd hij met een diepe bal alleen voor doel gezet en na wat getwijfel ramde hij het leder uiteindelijk tegen de netten. De ontlading die volgde was dan ook groot en niet enkel op de plein maar ook bij de aanwezige aanhang. Een mooi slot van een degelijk potje voetbal van onze jongens. Het belooft naar komende weken!

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE,  ELROY SCHUYTEN, SIEMEN VANHOVE, MICHAEL VASIC, ROY SCHUYTEN, SACHA VASIC, NIKOLA VASIC, CHRISTOPH LUCAS, BRAM VANGENEUGDEN, STEVEN HOUBEN en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 7

DOELPUNTEN : 11’ ROY SCHUYTEN 0 – 1, 19’ EN 38’ SACHA VASIC 0 – 2 en 0 – 3, 50’ CHRISTOPH LUCAS 0 – 4, 61’ 1 – 4, 68’ NIKOLA VASIC 1 – 5