vrijdag 6 september 2019

Wedstrijdverslag 01/09/2019

FC NAALDERT – BOHE                    4 – 0
Na twee maanden rust staat het nieuwe seizoen voor de deur, de openingswedstrijd was deze tegen de jongens van BOHE. Dit was tevens ook de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe plein van Berkenbos waar een nieuw sproei installatie is aangelegd. De uitvluchten van :”het ligt aan het plein” kunnen bij deze niet meer werken want de plein ligt erbij als een biljarttafel. De nieuwe trainer stelde een onuitgegeven ploeg op waarvan de nieuwe scoutingscel van FC Naaldert trots op kan zijn, voor het eerst in de geschiedenis van de club speelde er een Thailander mee. De match werd op gang gefloten en de thuisploeg eiste meteen de bal op en probeerde door de verdediging heen te combineren. Zo geraakte de thuisploeg in de 7de minuut op voorsprong, Arne lifte de bal over de verdediging en Roy stond alleen voor de keeper en lobde de 1 - 0 binnen. Arne is na het vele blessureleed van vorig seizoen eindelijk weer fit geraakt. Naaldert bleef de eerste helft combineren maar scoren lukte niet meer, zelfs niet uit een penalty die Ben versierd had. Lennert mocht zich naar de overkant begeven om de 2-0 op het bord te zetten maar trapte de penalty langst. Erno floot een foutloze match. Tijdens de rust zag de ex coach dat het goed was en verliet het terrein om de volgende generatie te scouten voor FC Naaldert in Heusden 06. De 2de helft verliep zoals de eerste, Naaldert had het balbezit en combineerde goed. In de 42ste minuut zette Bram Nikola voor de keeper en hij kon zijn eerste van het seizoen maken 2-0. Siemen liet even later de kans op de 3-0 liggen, hij begint zijn rechter voet meer te gebruiken maar af en toe vergist hij zich af en toe wat zijn linker of rechter voet is, maar hij doet zijn best op zijn nieuwe positie! Tijdens de weinige tegenprikken van de tegenstander stond de verdediging telkens goed, Jess bulkte er op los en hield samen met de verdediging de 0. Hebben we een evenwaardige tegenstander gevonden voor Glenn? In het verloop van de tweede helft werd haastig naar de 3-0 gezocht wat af en toe lijden tot verkeerde beslissingen. Het was wachten tot de 55ste minuut, Siemen zette de bal subliem voor en Ben werkte af, dit in tegenstelling tot enkele minuten ervoor toen hij de bal pegelde op het doelhout. Naaldert slaagde er in de 62ste minuut weer in om te scoren, Ben paste naar de alleenstaande Nikola die de bal simpel binnen legde. Zal het weer een seizoen worden waarin onze topscoorder er 30 maakt? Na de match klaagde er enkele over hun fysieke paraatheid omdat ze hun trainingsschema nog niet volledig hebben afgewerkt waarop Nikola beweerde dat hij er geen heeft gehad wegens een fout mail adres. Op naar volgende week waar Naaldert het opneemt tegen HEIKANT waar deze geoliede machine nog een appeltje mee heeft te schillen na de verliesmatch van vorig jaar waar het 6-2 werd.
OPSTELLING NAALDERT: LENNERT GEYBELS, ARNE GORIS, SENNE GORIS, CHRISTOPH LUCAS, CHRISTOPHE PENASSE, ROY SCHUYTEN, BRAM VANGENEUGDEN, SIEMEN VANHOVE, NIKOLA VASIC, JESS HUYBRECKX, BEN SCHOOFS EN CEDRIC
WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’
SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET
GELE KAARTEN: /
RODE KAARTEN: /
TOESCHOUWERS: HARDE KERN NAALDERT (PAUL LETEN, FRANCO PUT, JOS MOONS EN HENRYK KUREK) + 2
DOELPUNTEN: 3’ ROY SCHUYTEN 1 – 0, 42’ NIKOLA VASIC 2 – 0, 55’ BEN SCHOOFS 3 – 0, 62’ NIKOLA VASIC 4 - 0