maandag 16 september 2019

Wedstrijdverslag 15/09/2019

DZS NASSER -  FC NAALDERT 0 – 2

Afbeeldingsresultaat voor soccer disney
Na een 6 op 6 trok Naaldert deze keer naar DZS Nasser, een verre verplaatsing tegen een stevige tegenstander waar Naaldert altijd moeilijkheden heeft. Als de uitploeg won kon men zeker en vast spreken van een geslaagde start van het seizoen. Om half 10 kwamen we samen op de plein van Nasser, maar al snel bleek dat Emile geen kalender heeft want hij stond aan het thuisterrein van Naaldert. Een verre verplaatsing stond hem nog te wachten om de match te halen. Om 10 uur werd de match afgetrapt en Naaldert eiste het balbezit meteen op en creëerde een aantal kleine kansen maar de goals bleven uit. Nasser zelf probeerde snel te counteren en de verdediging en vooral onze goalie te testen maar echte grote kansen waren er niet. Het was wachten tot de 25ste minuut waarin Nikola werd aangespeeld in de grote baklijn en de bal teruglegde richting Elroy, maar Bram sneed Elroy af en plaatste de bal over de grond in de korte hoek, 0-1 werd de stand. Voor de rust werden er nog een aantal grote kansen gecreëerd door de uitploeg maar Nikola mist nog het killerinstinct om de match voor rust al dood te maken. Zo ging Naaldert met het kleinste verschil richting de koffiepauze. Na rust werden er tactische wissels doorgevoerd om zo snel mogelijk de 0-2 te maken maar de kansen werden allemaal de nek omgewrongen. In de 60ste minuut lukte het dan uiteindelijk voor Naaldert om de 0-2 op het bord te zetten. Nikola zette Arne alleen voor de keeper, die laatste lobte de bal over de goalie. Een vijftal minuten later verscheen Nikola alleen voor de goalie maar hij schoot voorlangs. De thuisploeg zocht de aansluitingstreffer en werd ook gevaarlijk, de verdediging van Naaldert werd getest maat losten het keer op keer keurig op. In de laatste 10 minuten zaten er enkele spelers van Naaldert met krampen waardoor er een aantal wissels moesten gebeuren. Naaldert probeerde de tijd vol te maken door de bal rond te tikken maar de hevige jagende tegenstander maakte het Naaldert moeilijk om te combineren. Naaldert wist uiteindelijk de tijd vol te tikken en pakte zo een 9 op 9 wat een uitstekend parcours is voor Naaldert. De verdediging van Naaldert heeft in de zomer duidelijk getraind op verdedigende looplijnen want ze wisten weer de 0 te houden. Na de match grondig in de derde helft te analyseren kwam er een zware uitspraak naar boven, zo gaat Nikola dit seizoen voor de dubbel (meeste goals en assistsen). Zo kunnen de troepen met een goed gevoel vertrekken op hoogtestage volgend weekend!

OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, LENNERT GEYBELS, ARNE GORIS, SENNE GORIS, CHRISTOPH LUCAS, CHRISTOPHE PENASSE, BRAM VANGENEUGDEN, JESS HUYBRECKX, GLENN DANIELS, EMILE VANPOL, ELROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC en SIEMEN VANHOVE

WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’

SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: nr 7 Nasser