dinsdag 12 november 2019

Wedstrijdverslag 10/11/2019

FC NAALDERT – EDELHOF            3 - 1

Na een extra weekje rust speelde Naaldert zijn volgende thuiswedstrijd in de GroupCeyssens arena, de nieuwe naam van thuisstadion van KVV Heusden-Zolder. De tegenstander van deze week was Edelhof, een tegenstander waar Naaldert al een aantal jaren niet meer tegen had gespeeld. Na het eerste fluitsignaal begon Naaldert sterk aan de partij, hoog drukken zetten leiden al snel tot de lange bal bij de tegenstander. Alsook de combinaties van de thuisploeg kwamen er goed uit wat al snel leidde tot de 1-0. Elroy haalde zijn trukendoos boven, met een sublieme hak zette hij Arne vrij die de bal in de verste hoek plaatste. Lang was het niet wachten tot Naaldert opnieuw kon vieren, in de achtste minuut haalde Nikola de achterlijn en zette scherp voor, de verdediger tikte de bal binnen onder druk van Elroy. De thuisploeg bleef op hetzelfde elan door spelen wat niet veel later de 3-0 opleverde, Elroy speelde de bal naar links waar Emile veel vrijheid kreeg, Emile besloot op goal wat een streep opleverde in de verste hoek. Na de derde goal sloeg de motor af bij Naaldert, de moeilijke oplossingen werden gezocht in plaats van alles eenvoudig te houden zoals in het openingskwartier. Hierdoor kon de tegenstander in de match komen, in de 25ste minuut kon een tegenstander na een lange bal alleen voor de goalie verschijnen en zette de 3-1 op het bord. De tegenstander begon er terug in te geloven en zo werd de match evenwichtig tussen de twee ploegen. Het spel ging op en af wat resulteerde in kansen voor beide ploegen. De rust kwam als geroepen voor sommige spelers die aan het einde van hun Latijn waren. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet, kansen aan beide kanten maar geen van beide ploegen kwam nog tot scoren. Cristoph vroeg na 20 minuten spelen in de tweede helft een wissel aan, hij vond zijn tweede adem niet meer. Terwijl de match op zijn einde liep kwamen er frustraties naar boven bij de tegenstander omdat ze kansen creëerde maar niet meer konden scoren. Wat we moeten onthouden van deze partij is dat het openingskwartier sterk was van FC Naaldert en de rest van de partij vergeten kan worden. De thuisploeg speelde ook een hele sterke derde helft wat voor sommige eindigde in het Bierhuis in Koersel. Op naar volgende week waar Naaldert op bezoek gaat bij de zwarte Duivels in Hectel!

OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, LENNERT GEYBELS, ARNE GORIS, SENNE GORIS, CHRISTOPH LUCAS, CHRISTOPHE PENASSE, BRAM VANGENEUGDEN, JESS HUYBRECKX, EMILE VANPOL, ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC en SIEMEN VANHOVE

WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’

SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET