maandag 1 november 2021

Wedstrijdverslag 31/10/2021

ZWARTE DUIVELS – FC NAALDERT 1 – 4
De tegenstander van deze week waren de Zwarte Duivels. Sommige konden een uur langer slapen door het winteruur, sommige andere werden wakker gejankt door hun kleine. Toch slaagde er een aantal spelers in om te laat te verschijnen in de kleedkamer. De zon en goede grasmat waren vandaag ook weer van de partij. FC Naaldert beleefde een moeilijke eerste helft met veel afval in het spel, slechte controles, slechte passes,… Kansen bleven aan beide kanten uit, soms werd er een paar keer langs doel gestampt of op de keeper. De fluo geel kledij van de doelman zat daar misschien voor iets tussen. Beide ploegen gingen de pauze de rust in met een brilscore op het bord. Na een peptalk tijdens de rust wou de coach verandering in het spel zien, echter de verandering bleef uit. Naaldert starten de tweede helft zoals het de eerste helft had gespeeld met veel afval. Na 10 minuten in de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong, er werd geschoten van buiten de 16. De bal wijkt af tegen Steven waardoor Lennert op de verkeerde kant op ging. Naaldert moest zo de achtervolging in gaan en op zoek gaan naar de 1-1. Slechts drie minuten had de uitploeg nodig om op gelijke hoogte te komen. Mooi samenspel tussen de gebroeders Roy en Elroy, deze eerste legt de bal pan klaar voor Yannick die de bal tegen de netten werkt. De machine van Naaldert begon aan te slaan, combinaties lukte vlotter en er was minder afval in het spel. Vijf minuten later was het alweer prijs voor de uitploeg, Cristophe past de bal tussen de benen van de tegenstander naar Elroy, deze laatste besluit te trappen. De bal wijkt af en beland zo in doel, de voorsprong is een feit. De Zwarte Duivels probeerde nog tegen te prikken met de lange bal maar kregen hun eigen lange ballen niet belopen. In de 60ste minuut scoort Naaldert de 1-3, Bram kopt de bal over de verdediging in de voeten van Arne. Arne kapt zich erna vrij en legt de bal af op de inkomende Roy. Arne gunde Bram zijn assist niet en gaf na de match ook te weten dat hij niet voor de topschutterstitel gaat maar voor de prijs van assistenkoning. De laatste goal van de match werd gemaakt door onze topschutter Nikola, hij zit zo al aan zijn 12de goal van het seizoen! De assist kwam van Arne bij een corner. Echt grote kansen werden er niet meer genoteerd en Naaldert liet het leder rond gaan tot de scheids de match affloot. FC Naaldert pakt weer de drie punten en kan zo met een goedgevoel vertrekken richting de volgende tegenstander TC Heusden, een heuse derby! OPSTELLING NAALDERT: LENNERT GEYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, MAARTEN CLIJSTERS, ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, ARNE GORIS, SENNE GORIS, HANS CLAES, YANNICK VANHOVE, BRECHT VANDE VELDE, BRAM VANGENEUGDEN en STEVEN HOUBEN WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’ SCHEIDSRECHTER: PLAATSELIJKE SCHEIDS GELE KAARTEN: / RODE KAARTEN: / TOESCHOUWERS: 20 DOELPUNTEN: 45’ 1-0, 48’ YANNICK VANHOVE 1-1, 53’ ELROY SCHUYTEN 1-2, 60’ ROY SCHUYTEN 1-3 en 65’ NIKOLA VASIC 1-4 Verslag van Bram