vrijdag 29 oktober 2021

Wedstrijdverslag 24/10/2021

FC NAALDERT – HEYAX 9 – 2
Na de gewonnen wedstrijd tegen Nasser wouden de mannen van FC Naaldert een reeksje beginnen zetten. Normaal was de tegenstander Jezabel maar deze hadden zaterdag avond afgezegd. Godzijdank bestaat de sociale media en kon er nog een wedstrijd gevonden worden tegen de troepen van Heyax. Om 10 uur werd de wedstrijd afgetrapt, Naaldert eiste het balbezit op en zetten hoog druk op de tegenstander. Al in de vijfde minuut werd de thuisploeg beloont voor het hoge druk zetten. Nikola onderschepte de bal na het slecht wegwerken van de verdediging en kon alleen op de kieper afgaan, 1-0. De uitploeg was blijkbaar niet aangeslagen want een minuut later stond het weer gelijk. De aanvaller glipte doorheen de buitenspelval en kon de 1-1 op het bord zetten. Slechts 4 minuten later kwam Naaldert weer op voorsprong, Senna werd diepgestuurd en legde de bal af op zijn broer Arne die de bal kon binnen tikken. De 3-1 viel nog niet veel later, Nikola met een afstandsschot op de grote baklijn binnen. Nikola kon 5 minuten later zijn hattrick compleet maken na een voorzet van Arne, 4-1. Roy bekroonde zijn goede eerste helft ook nog met een goal na een assist van Arne. Senne kon niet achter blijven en pikte net voor het rustsignaal zijn goaltje ook nog mee na assist van Sam. Zo gaat Naaldert met een 6-1 voorsprong de rust in. Een waar doelpuntenfestijn van de thuisploeg. De tweede helft brengt geen ander spelbeeld, Naaldert eist de bal op en als het de bal niet heeft zetten ze hoog druk. Na een zestal minuten maakt Yannick er 7-1 van na een snoekduik aan de tweede paal na een voorzet van Arne. In de 50ste minuut maakt Nikola zijn vierde van de dag op voorzet van Yannick, de bal gaat paal binnen. De tegenstander probeert af en toe tegen te prikken, in de 65ste minuut lukt dit ook. Lennert was kansloos op de plaatsbal van de aanvaller 8-2. In de 69ste minuut maakt Nikola zijn 5de van de dag op voorzet van Roy. Nikola doet zo een gooi naar de topschutterstitel van dit seizoen. Naaldert kon zo een reeks van drie gewonnen wedstrijden achter elkaar plaatsen. Volgende week wacht de verplaatsing naar de zwarte duivels. OPSTELLING NAALDERT: LENNERT GEYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, MAARTEN CLIJSTERS, ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, ARNE GORIS, BRENT GERAERTS, SAM DEFERME, SENNE GORIS, HANS CLAES en YANNICK VANHOVE WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’ SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET GELE KAARTEN: / RODE KAARTEN: / TOESCHOUWERS: Harde kern Naaldert (20) DOELPUNTEN: 5’ NIKOLA VASIC, 1-0, 6’ 1-1, 9’ ARNE GORIS 2-1, 15’, 20’ NIKOLA VASIC 3-1, 4-1, 26’ ROY SCHUYTEN 5-1, 34’ SENNE GORIS 6-1, 38’ YANNICK VANHOVE 7-1, 45’ NIKOLA VASIC 8-1, 60’ 8-2, 69’ NIKOLA VASIC 9-2 Verslag van Bram