dinsdag 12 oktober 2021

Wedstrijdverslag 11/10/2021

Flandria Beverst – FC Naaldert 2 – 5
Na de thuis en uitmatch tegen de Bunt verloren te hebben, hebben de jongens van Naaldert iets recht te zetten. De coach beschikte vandaag over een ruime selectie van 14 man. De uitploeg begon gretig aan de partij en zetten hoog druk waardoor de bal hoog op het plein telkens veroverd kon worden. Maar er werden vele verkeerde beslissingen genomen of de laatste pas was niet goed. In de 6de minuut werd Senne diep gestuurd door zijn broer Arne, Senne besloot om niet egoïstisch te zijn en legde de bal opzij voor de aanstormende Lorre die de bal binnen legt 0-1. Naaldert had slecht 4 minuten nodig om er 0-2 van te maken. Arne en Senne met een eenvoudige één-twee, deze laatste legde de bal breed voor Maxim die was blijven hangen na een corner. Na al vele corners tegen te krijgen konden we dus eindelijk zelf scoren uit een corner. De thuisploeg heeft geen antwoord op het hoog druk zetten en begint met de lange bal te spelen wat een eitje was voor de verdediging van Naaldert. Tot grote kansen kwamen de jongens niet meer, er was veel afval in het spel aanwezig waardoor de bal soms knullig verloren werd. In de 28ste minuut dwingt de uitploeg een corner af, de corner wordt afgelegd door Maxim in de voeten van Arne die de bal simpel kan binnen leggen. Zo kan Naaldert met een comfortabele ruststand de koffiepauze in. In de tweede helft is er niet veel verschil in het spelbeeld, Naaldert zet hoog druk en probeert er door te combineren. In de 55ste minuut kan Nikola een streepje achter zijn naam bijzetten, 4-0 na een aflegger van Brent. De match lijkt helemaal gespeeld tot Sam de bal tegen zijn arm krijgt na een scherpe voorzet, penalty. De aanvaller van Flandria Beverst trapt de penalty beheerst binnen, 1-4. Naaldert is niet uit het lood geslagen en scoort in de 60ste minuut al weer, Senne wordt voor de zoveelste keer diep gestuurd en legt de bal af op Nikola die zijn tweede maakt, 1-5. Een kopie van de eerste goal. Senne werd enkele minuten later diep gestuurd en besluit deze keer zelf zijn kans te gaan maar de keeper stond pal met een mooie parade. De thuisploeg probeerde met de lange bal er telkens uit te komen, in de 63ste minuut moest Lennert zich nog eenmaal omdraaien. De eerste poging werd gestopt maar de bal viel pal in de voeten van de aanvaller die de bal maar diende binnen te tikken, 2-5. Met nog slechts enkele minuten te gaan probeerde Naaldert de bal in de ploeg te houden en af en toe nog eens te prikken maar zonder succes. Zo werd de eerste uitwedstrijd van het seizoen gewonnen met 2-5. Volgende week wacht de loodzware verplaatsing naar Wijer waar we het moeten opnemen tegen Nasser. OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, BRAM VANGENEUGDEN, MAARTEN CLIJSTERS, BRECHT VANDE VELDE, NIKOLA VASIC, ARNE GORIS, SENNE GORIS, SIEMEN VANHOVE, YANNICK VANHOVE, LORRE CELIS, JOHN DAVID, MAXIM BAVIN, SAM DEFERME EN BRENT GERAERTS WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’ SCHEIDSRECHTER: Speler van Flandria Beverst GELE KAARTEN: / RODE KAARTEN: / TOESCHOUWERS: 8 DOELPUNTEN: 6’ – LORRE - 0-1, 10’ – MAXIM - 0-2, 28’ – ARNE - 0-3, 55’ – NIKOLA - 0-4, 57’ – 1-4, 60’ – NIKOLA – 1-5, 63’ – 2-5 Verslag van Bram