donderdag 27 januari 2022

Wedstrijdverslag 23/01/2022

FC Naaldert – TC Heusden 0 – 3
Vandaag stond de dorpsderby op het programma tegen TC Heusden. Naaldert kwam gehavend uit de vorige partij en miste maar liefst 6 spelers. De coach had moeilijkheden om 12 man bij elkaar te krijgen. Iets na 10 werd de wedstrijd op gang getrapt door TC Heusden, zij eiste het balbezit op, Naaldert probeert de bal hoog te recupereren. Zonder succes want het geluk zat mee bij de uitploeg, ze konden er telkens een voet tussen steken waardoor Naaldert keer op keer balverlies leed. In de 15de minuut kwam Naaldert op achterstand, de bal werd slecht weggewerkt vanachter en de spits kon de bal wegwerken in de verste hoek. De grootste kans van Naaldert kwam van Arne, maar de keeper hield zijn netten schoon. In de 30ste minuut kreeg Naaldert een corner tegen, en net zoals Genk verdedigd Naaldert dit seizoen buitengewoon slecht op hoekschoppen, 0-2 als gevolg. Dit was tevens de ruststand, en tijd voor de koppen bij elkaar te steken om de tweede helft scherper te spelen. Maar in de 40ste minuut was het al prijs voor de tegenstander, balverlies op het middenveld en de counter werd vlijmscherp uitgevoerd, 0-3. Niet veel later geraakt Naaldert in het strafschop gebied van de tegenstander, Brecht wordt foutief afgestopt. Lennert mag zich opmaken voor de penalty te nemen maar trapt de bal te centraal waardoor de keeper redding kon brengen. Een gemiste kans om terug in de match te komen. Naaldert probeert eruit te komen maar botst steeds op een sterk verdedigend TC Heusden. Echt grote kansen zijn er niet meer aan beide zijdes. De eindstand is 3-0 in het voordeel van TC Heusden. De conclusie van deze match is dat het eentje is om snel te vergeten en de hoofdjes leeg te maken. Volgende week staat de thuismatch tegen Ter Heide te wachten. OPSTELLING NAALDERT: LENNERT GEYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, ELROY SCHUYTEN, ARNE GORIS, SENNE GORIS, BRECHT VANDE VELDE, BRAM VANGENEUGDEN, SAM DEFERME, LORRE CELIS, CHRISTOPH LUCAS, MALIK en MAARTEN CLIJSTERS WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’ SCHEIDSRECHTER: Erno Latet GELE KAARTEN: / RODE KAARTEN: / TOESCHOUWERS: 3 DOELPUNTEN: 15’ 0-1, 30’ 0-2 en 40’ 0-3 Verslag van Bram