dinsdag 1 februari 2022

Wedstrijdverslag 30/01/2022

NAALDERT FC - TER HEIDE 0 - 5
Na de verloren dorpsderby van vorige week kregen we vandaag opnieuw de kans om onze rug te rechten. Het oorspronkelijke gaatje in de kalender werd via de sociale media ingevuld en het waren de jongens van Ter Heide die vandaag op bezoek kwamen. Ondanks dat er toch een wedstrijd geregeld werd, gaf dit toch de nodige kopzorgen aan onze coach gezien er zich weer de nodige selectieproblemen voordeden. Uiteindelijk wist de coach een mix te creëren tussen anciens met tonnen ervaring, vaste waarden en de toekomstige generatie Naaldert. Een geheel onuitgegeven elftal dat het van de referee mocht trachten waar te maken op het A-veld, een hoop loopwerk dus. Ondanks dat Naaldert gebrand was om de scheve schaats van vorige week terug recht te trekken, was het toch zoeken geblazen. Het was wat wennen geblazen bij de thuisploeg maar deze tijd kreeg Naaldert niet. Kort na de openingsfase loste Lennert het leder op een corner die pardoes voor de voeten van de tegenstander viel 0-1. Een pasklaar antwoord had Naaldert niet klaar en de thuisploeg had het moeilijk effectief gevaar te creëren. De tegenstander leek de ruimte beter te hanteren en dit zou resulteren in de 0-2. Steven lijkt het doel nog altijd goed te weten staan alleen jammer genoeg devieerde hij dit maal een diepe bal met het hoofd in eigen doel. Naaldert kreeg voor rust niets meer aan de score veranderd en met deze tussenstand mocht er aan de zuurstoffles worden gegaan. Vers bloed werd in de strijd gegooid om het tij alsnog te doen keren maar vlak na rust kreeg Naaldert al een derde tegentreffer te verwerken nadat de ruimte in de rug van de verdediging goed werd uitgebuit 0-3. Naaldert had het niet onder de man vandaag en het zou uiteindelijk een hele afstraffing worden. Geen enkele echte kans werd afgedwongen en nog voor affluiten kregen we een 4de en een 5de tegendoelpunt verwerken. Voor een extra streepje feestvreugde bij de spionkop en speciaal voor Franco, die Abraham pas heeft mogen ontmoeten, zou het dus wachten zijn op de derde helft. Gelukkig wisten we die wel nog glansrijk te winnen. Hopelijk klimmen we rap uit het dal en vinden we terug de weg naar de drie punten. OPSTELLING NAALDERT: LENNERT GEYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, ELROY SCHUYTEN, ARNE GORIS, SENNE GORIS, BRECHT VANDE VELDE, MALIK, STEVEN HOUBEN, BRAM VANGENEUGDEN, ANDY PUT, NICK STEENBERGHS, SIEMEN VANHOVE, SAM DEFERME, BRENT GERAERTS en HERMANS CEDRIC WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’ SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET GELE KAARTEN: CHRISTOPHE PENASSE RODE KAARTEN: / TOESCHOUWERS: 12 DOELPUNTEN: 9’ 0 – 1, 14’ 0 – 2, 38’ 0 – 3, 45’ 0 – 4, 57’ 0 – 5