woensdag 8 maart 2023

Wedstrijdverslag 05/03/2023

MIEZERIKKEN – FC NAALDERT 1-5
Naaldert kwam vandaag met een volle spelersbus aan in Ham. Maar liefst 13 spelers stapte uit de bus gevolgd door een hele delegatie trouwe supporters. Met zowel Cedric, Stef als Andy aan de aftrap verschenen onze mannen met een zeer jonge ploeg. Naaldert nam onmiddellijk het voortouw. Na een sterke combinatie kon Andy een voorzet geven op Elroy die van heel dichtbij de bal recht op de doelman knikte. Een perfecte kans op de openingstreffer. Ook Bram, die zichzelf in de spits had gezet, kreeg een grote kans maar ook hij miste scherpte. Na dik 20 minuten spelen zette Oli sterk door in de 16 meter en won het duel van zijn verdediger. Hij kon de bal perfect voor de voeten van Bram leggen die de bal in open goal binnenschoof. Daar was dan eindelijk de 1-0 die er al heel lang zat aan te komen. Cedric zat nog dicht bij een geweldige 2-0 na een fantastisch afstandsschot maar de bal ging tegen de lat. Naaldert bleef sterk spelen en werd op slag van rust daarvoor beloond. Na een uittrap van Lennert konden Stef en Elroy mooi combineren op de linkerflank. Elroy bediende onze voorzitter die zijn 2de van de dag tegen de netten vlamde en zijn Naaldert met een dubbele voorsprong de rust in stuurde. Net na de start van de 2de helft kon de pas ingevallen Maarten een heerlijke diepe bal spelen. Deze werd helaas niet genoeg benut door onze voorhoede maar onze tegenstander was alweer gewaarschuwd. Even later speelde de doelman van de tegenpartij een veel te korte bal waar Elroy van profiteerde. Hij stak Nikola alleen op goal en oog in oog met de doelman komt onze trouwe spits er zo goed als altijd als winnaar uit. De 3-0 was de verdienste van de goede hogedruk die Naaldert deze match goed aanhield. Cedric speelde een geweldige match vandaag. Tijdens een aanval van de tegenpartij kon hij opnieuw de bal onderscheppen. De bal belande bij Bram die de bal opnieuw meegaf met Cedric. Hij trok de motor in gang en stak op zijn eentje heel het veld over om het leer oog in oog met de doelman in het mandje te leggen. Wat een pracht van een goal maakt onze jonge middenvelder. Onze defensie speelde een geweldige match vandaag. Lennert had zijn handschoenen nog niet vuil moeten maken en had zo een rustige ochtend. Na een dik uur spelen brak de tegenstander toch een keer door. Doordat Senne zijn linkerflank openliet werd Maarten gedwongen het sprintduel aan te gaan met de snelle winger. Maarten werd eraf gelopen en de winger kon daarna nog nipt een gaatje vinden tussen de benen van onze goalie. Pijnlijke tegentreffer voor Naaldert dat dacht de clean sheet te pakken vandaag. Met een grote voorsprong op het bord bracht dit Naaldert echter niet aan het wankelen. Het ging zelfs verder. Stef zat nog heel dicht bij een doelpunt maar onderkant lat verpeste het feestje. Nikola kon na een pas van Cedric nog een laatste keer voor goal verschijnen en onze spits kon ook zijn 2de van de middag maken. Naaldert maakt gehakt van zijn tegenstander vandaag dankzij heel dominant voetbal. Dit werd alleen maar mogelijk gemaakt door de supporters langst de kant die hun ploeg de hele match naar voor duwde. GOALS: 22’ BRAM VANGENEUGDEN 0-1 ; 30’ BRAM VANGENEUGDEN 0-2 ; 45’ NIKOLA VASIC 0-3 ; 61’ CEDRIC VIALATTE 0-4 ; 62’ 1-4 ; 68’ NIKOLA VASIC 1-5 OPSTELLING: LENNERT GEYBELS, SAM DEFERME, PIETER RAMAKERS, LORRE CELIS, SENNE GORIS, ELROY SCHUYTEN, CEDRIC VIALATTE, OLIVIER LENAERTS, ANDY PUT, STEF LETEN, BRAM VANGENEUGDEN, NIKOLA VASIC en MAARTEN CLIJSTERS WEDSTRIJDDUUR: 2X 35' SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter GELE KAARTEN: / RODE KAARTEN: / TOESCHOUWERS: 13