maandag 6 maart 2023

Wedstrijdverslag 26/02/2023

FC Naaldert - VV de Bunt 1-6
Vandaag stond er een zware thuismatch op het programma. De Bunt kwam op bezoek en dat betekende dat onze mannen in vorm moesten zijn om deze veldslag te winnen. Onze ziekenboeg was behoorlijk vol. Andy kwam vandaag het doel nog een beschermen en Guido kwam de zieke Erno vervangen als scheidsrechter. Met een gehavende ploeg probeerde Naaldert er een wedstrijd van te maken. Maar dit was niet zo simpel. Het veld was bevroren en de tegenstander was net iets scherper. De Bunt had geen blitzstart in de voeten maar kon even later toch een kansje produceren. Andy kon net niet bij de bal en zag de bal tegen de netten vliegen, 0-1. Naaldert kwam nauwelijks aan kansen en moest dat even later al betalen met een dubbele achterstand. Na een diepe bal kon de flankspeler door de defensie glippen en de bal terugleggen op de spits die de bal maar moest binnenschuiven. Onze mannen probeerde nog eens naar voor te komen. Senne leverde heel wat werk op zijn flank maar een echt doelkans bleef uit. Vlak voor rust werd Naaldert zelfs nog voor een 3de keer geklopt. De spits passeerde onze Andy en kon zo een 3-0 ruststand op het bord zetten. De housewarming van Maarten had zo toch zijn impact op de wedstrijd. De drank zat nog in het bloed van de meeste aanwezige en ook de late uurtjes zorgde voor veel vermoeidheid. De tweede helft was ook volledig voor onze tegenstander. De defensie kon een paar keer nog een paar gevaarlijke aanvallen goed afstoppen maar dat kon niet blijven duren. Op een hoekschop werd een tegenstander helemaal vrij gelaten in de kleine baklijn en die kon zo veel te makkelijk binnenkoppen. 0-4 was de zware tussenstand. Het was nog niet gedaan voor onze tegenstander. Een jong talentje kon op de flank mooie dingen laten zien. Even later kreeg hij zijn kans op een hoge bal. Hoe klein de jongen ook was, hij klom hoog de lucht in om de bal heerlijk in de verste hoek te koppen. Niet veel later was diezelfde jonge flankspeler de aangever voor de pijnlijke 0-6. VV de Bunt was sterk vandaag en de grinta die Naaldert verleden weken toonde ontbrak er vandaag. Net voor afluiten werd het leed toch nog wat verzacht. Senne kon Elroy aanspelen na goed voorbereidend werk. El zocht Nikola op in de 16 maar onze spits liet de bal slim lopen voor de meegelopen Lennert. Lennert kon zo opnieuw een doelpunt maken. Naaldert had de ereredder beet en meer was die zeker niet. Het was een pijnlijke nederlaag vandaag en een match om snel te vergeten. Gelukkig komt nu de specialiteit van onze mannen, Den 3de helft! GOALS: 10’ 0-1 ; 16’ 0-2 ; 24’ 0-3 ; 42’ 0-4; 53’ 0-5 ; 60’ 0-6; 69’ LENNERT GEYBELS 1-6 OPSTELLING: ANDY BUECKERS, SAM DEFERME, BRAM VANGENEUGDEN, LORRE CELIS, MAARTEN CLIJSTERS, CALVIN LIACI, SIEMEN VANHOVE, ELROY SCHUYTEN, SENNE GORIS, NIKOLA VASIC, LENNERT GEYBELS en OLIVIER LENAERTS