woensdag 14 maart 2012

Wedstrijdverslag 11/03/2012

JIENSBOYS - NAALDERT FC              1  -  2
Na vorige wedstrijd maar te hebben gespeeld met een kern van 10 man, mocht Naaldert eindelijk is aan de bak komen met een ruime selectie. Vandaag stond het burenduel tegen Jiensboys op het programma en zoals geweten  uit historie, is dit nooit een makkelijke opgave… Zoals we gewend zijn van Naaldert begonnen we vlijtig aan de partij . Laten we eerlijk zijn het was moeilijk voetballen op deze hobbelige grasmat, maar we probeerden er het beste van te maken. Als het combineren iets moeilijker gaat, is er natuurlijk nog altijd de welgekende vechtlust. Naaldert kwam er geregeld uit en wist toch enkele kansen te creëren. Naaldert was baas en de tegenstander wist niet echt van wanten. In de 25ste minuut kwam Naaldert op voorsprong. Na een individuele actie van Steven wist hij de bal voor te geven. Jan wist zich een weg te banen tussen al dat verdedigend geweld en wist met het hoofd dan toch de bal binnen te leggen(ook al kostte het bijna zijn kop) 0-1. Naaldert leek vertrokken te zijn, want eens het ijs gebroken is, loopt het meestal vlotjes maar zou dit vandaag ook zo zijn? Slechts 5 minuten later werd de bal op de stip gelegd na een overtreding op Jan. Het leek een betwistbare beslissing maar Naaldert nam het “cadeautje” met open armen in ontvangst. Andy mocht zijn eerste van het seizoen achter zijn naam zetten 0-2. Zo leek Naaldert dan toch op rozen te zitten op het eind van de eerste helft, althans dat dacht men. Er werden geregeld kansen de nek omgewrongen door Naaldert en dit zou ook in de 2de helft het scenario zijn. In begin 2de helft kon Naaldert de wedstrijd beslissen maar Paul miste zijn eerste kans onbegrijpelijk( dit lijkt wel een gewoonte). De tegenstander leek nog hoop te hebben en gaf zich niet gewonnen, ook al had de wedstrijd al lang beslist moeten zijn. De laatste pass/voorzet bleek vandaag een serieus struikelblok. Naarmate de wedstrijd vorderde werden de duels heviger en was het dan toch echt derbywaardig. In de 62ste minuut kwam dan  de aansluitingstreffer van Jiensboys 1-2 en bracht Naaldert zichzelf toch in een lastig pakket, ook al was de tegenstander niet al te gevaarlijk. Het was nog eventjes tandenbijten tot de scheidrechter het eindsignaal gaf en uiteindelijk mocht Naaldert de 3 punten dan toch meenemen op terugreis.

OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, FRANCO PUT, GLENN DANIELS, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, LUC GYSBRECHTS, STEVEN HOUBEN, SCHUYTEN ELROY,ERNO LATET, KENNY VANHAEREN, NORBERT VELTJEN, CHRISTOPH LUCAS, JAN VAN AAKEN
SCHEIDSRECHTER:  PLAATSELIJKE SCHEIDSRECHTER