dinsdag 20 maart 2012

Wedstrijdverslag 18/03/2012

K.W.B PAAL - NAALDERT FC              1  -  3

Het duurde eventjes vooraleer Naaldert ontwaakt was. De eerste 5 minuten bleken precies nog een soort van opwarming maar erna bleek Naaldert toch gelanceerd. Het was ook eerst Naaldert wat op een moeilijk terrein voor de eerste prikjes zorgde. Het waren niet echt grote kansen maar de dreiging was er. Het was wachten tot in de 13de minuut vooraleer de gretigheid en het enthousiasme van Naaldert beloond werden. Na een center van Christophe belandde de bal na wat geharrewar voor de voeten van Jan die onmiddellijk de kans wist te verzilveren 0-1. Naaldert bleef initiatief nemen maar wist de kansen niet om te zetten. Van Kwb Paal was maar weinig sprake in de eerste helft. Het was wel een wedstrijd met serieus wat stevige duels en opstootjes, wat voor een gespannen sfeer zorgde tussen beide ploegen. Het was een wedstrijd met het mes tussen de tanden langst weerszijde. Onze interim keeper Jonas had in de eerste helft maar weinig werk op te knappen. In de 23ste minuut mocht hij voor de eerste en laatste keer plat in de eerste helft (onder luide aanmoediging van het liefje). In de 25ste minuut werd de bordjesman weer aan het werk gezet. Via een corner en de wind die mee zat, wist Steven iedereen te verbazen door een corner in 1 keer in het doel te krullen. Met dit mooie doelpunt wist Naaldert verder uit te lopen op de tegenstander 0-2. Na de koffie kwam Paal iets scherper uit de kleedkamer en dat leverde onmiddellijk resultaat op. Na balverlies in de 36ste minuut wist de tegenstander de verdediging mooi te omzeilen en de aansluitingstreffer was een feit 1-2. Naaldert reageert wel onmiddellijk terug met een poging van Steven maar de netten bleven schoon. Het Naaldert van de tweede helft bleek slechts een schim van Naaldert van de eerste helft. Ook Jonas miste af en toe wat precisie met zijn uitrap. De wedstrijd verwaterde wat en Paal kwam meer en meer opzetten. Het was toch wel weer Naaldert dat tekende voor het volgende wapenfeit maar de goalie van Paal redde met een mooie parade. Nadien was het toch wel eventjes bibberen bij Naaldert. De thuisploeg wist enkele noemenswaardige kansen te creëren maar Naaldert bleef overeind. In de 55ste minuut was de paniek helemaal gegrond toen Jonas met een knappe safe Naaldert wist te redden. In de 62ste minuut mocht Paal de boeken dan toch sluiten. Via een vrije trap van Christoph kwam de bal aan de 2de paal terecht. Een opgedoken Christophe wist voor iedereen te kruipen en de 1-3 op de bordjes te zetten. Een geen al te beste wedstrijd waar de laatste bal, verkeerde keuzes de score deed beperken. Al bij al waren de 3 punten toch weer een feit.

OPSTELLING NAALDERT: JONAS BIJLOOS, MICHAEL VASIC, GLENN DANIELS, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, LUC GYSBRECHTS, STEVEN HOUBEN, SCHUYTEN ELROY,ERNO LATET, NORBERT VELTJEN, CHRISTOPH LUCAS, JAN VAN AAKEN

SCHEIDSRECHTER:  PLAATSELIJKE SCHEIDSRECHTER
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 9
DOELPUNTEN: 13’ JAN VAN AAKEN 0 – 1, 25’ STEVEN HOUBEN 0 – 2, 36’ 1 – 2, 62’ CHRISTOPHE 1 - 3