maandag 17 september 2012

Wedstrijdverslag 16/09/2012

NAALDERT FC – WAUBERGHEIDE           3 – 1
Het was deze week weer krabellen om een ploeg bij een te krijgen, maar uiteindelijk wisten we met enkele versterkingen toch aan 12 man te komen. Nu was het nog afwachten wat deze 12 man teweeg ging brengen op het veld want het is niet altijd evident als men niet op elkaar ingespeeld is. Na het startsignaal van onze eerste thuiswedstrijd was het eerst wat zoeken en aftasten. Tijdens de openingsfase kwam dan ook Wauberg met een eerste wapenfeit, maar onze keeper at interim Christophe hield zijn netten schoon. Na deze eerste waarschuwing leek Naaldert te zijn wakker geschoten en gingen we doordrukken op de tegenstander en dit leek te lonen. In de 16de minuut mocht Christoph zich achter de bal plaatsen voor een vrije trap. De bal werd op het randje van de 16 met de borst gecontroleerd door Joerie die met een magistrale omhaal Naaldert op voorsprong wist te brengen 1-0. De tegenstander leek niet uit het loodje geslagen en wist enkele keren gevaarlijk terug te prikken tot ze in de 29ste minuut van op afstand onze keeper wisten passeren1-1. De score werd teruggedrongen op gelijke hoogte en het zou nog elke kant uitkunnen. Naaldert wist nadien wel het betere voetbal te brengen maar als je niet weet de kansen te benutten, geraak je nog geen stap vooruit. En zo geschiedde, de ene kans na de andere, de ene nog mooier dan de andere werd de nek omgewrongen. Van Paul tot Elroy tot Joerie en weer tot Paul. Het leek maar niet te lukken. En net voor rust leek het rampscenario bijna daar maar Christophe hield met een rattensprong de score in evenwicht. Na de rust ging Naaldert veelbelovend op zoek naar dat ene doelpunt. De tegenstander werd teruggedrongen en wist niet meer voor veel dreiging te zorgen. Naaldert had de overhand maar score bleek er nog niet in te zitten. Het bleek absoluut niet de morgen van Paul want hij wist tegen ieder verbazing in de 40ste minuut nog niet de scoren aan de 2de paal. Ook zijn indraaiende corner werd van de lijn gered. Er is nog werk aan de winkel, voorzitter. Deze  keer kwamen de laatste ballen goed maar bleef de afwerking uit. Misschien ook omdat de goalie van Wauberg de ene parade na de andere uit zijn handschoenen wist te toveren.  Het was wachten tot de 58ste minuut alvorens Naaldert de leiding dan toch kon pakken. Via een hoekschop wist alweer Joerie deze maal met een buffelstoot de keeper kansloos achter te doen laten 2-1. En zo leek Naaldert op de eerste thuiswedstrijd toch de 3punten te doen pakken. Voor de wedstrijd helemaal te beslissen was het wachten tot in de 68ste minuut. Soms is de uitvoering iets minder maar mag het resultaat er toch wezen. Deze stelling wist Steven dan helemaal te beamen. Vanaf 30 meter belandde zijn hoge voorzet tot verbazing van de doelman van Wauberg over hem in doel en zo stond de 3-1 eindscore op het bord. Naaldert doet binnenhuis wat er van  ons verwacht werd en trekt de lijn door. De 6 op 6 is een feit!
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS, KENNY VANHAEREN, FRANCO PUT, TOM BROUX, JAN, JOERIE, CHRISTOPH LUCAS, BABS
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 16
DOELPUNTEN: 16’ JOERIE 1 – 0, 29’ 1 – 1, 58’ JOERIE 2 – 1, 68’ STEVEN HOUBEN 3 - 1