woensdag 6 februari 2013

Wedstrijdverslag 3/02/2013

OL MEULENBERG - NAALDERT FC             1 – 2
Met de recente aflastingen van de laatste weken was er dit weekend toch een soort van miscommunicatie tussen technische staf en spelers ontstaan en zo verscheen Naaldert vandaag met 10 aan de aftrap. Op de valreep werd er nog een speler uit zijn bed gehaald maar in de openingsfase moest Naaldert het toch met de numerieke minderheid doen. De tegenstander van vandaag namelijk Ol Meulenberg dacht direct gebruik te maken van dit voordeel en drukte onmiddellijk door op de jongens van Naaldert maar zonder succes. De verdediging bleek na enkele weken van rust nog altijd stabiel te staan. Zelf kwamen we er nauwelijks uit en was het wachten tot de numerieke minderheid weer in evenwicht werd gebracht. Nadien ging het allemaal iets vlotter voor Naaldert en mochten de eerste kleine kansjes genoteerd worden voor de bezoekers. Ondanks dat de schoenen enkele weken aan de haak werden gehangen, werden bij momenten toch mooie combinaties op de been gebracht maar daar waar de scherpte nodig was, in de 16, liep het toch iets minder en zo bleef de eerste helft in evenwicht. Na de koffie ging Naaldert op zoek naar het doelpunt waar het naar snakte. De tegenstander speelde ook naar behoren maar geregeld wist Naaldert de verdediging te omzeilen. Tot in de 44ste minuut we de netten toch wisten te vinden, natuurlijk zou dit niet in eerste instantie zijn. Vanaf de flank werd de bal naar binnen gespeeld waar een alleenstaande Elroy al een poging mocht ondernemen, deze plaatsbal werd van de lijn gehaald. Maar een alerte Paul wist de bal in 2 instantie over de keeper te werken en zo mocht Naaldert toch verdiend een doelpuntje achter zijn naam zetten 0-1. Nadien ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker en zette een klein offensief in. Naaldert wist enkele keren goed weg te komen en voelde de druk van de thuisploeg maar Toch werden de meeste speldenprikken genoteerd voor de jongens van Naaldert. In de 58ste minuut wisten  we dan toch verder uit te lopen. Via een steekbal van Elroy werd Leroy op randje buitenspel de diepte ingestuurd. Een kans die deze jonge rot niet onbenut niet liggen en zo klom Naaldert verder weg van Meuleberg 0-2. De overwinning leek binnen maar met nog een kleine 10minuten te spelen wist Meulenberg weer aan te sluiten 1-2 en zo zou het er nog om spannen in de slotfase. De alweer ijzersterke verdediging wist het eindoffensief te stoppen en zo zou Naaldert de 3punten meenemen naar huis. Een felbevochten wedstrijd waar Naaldert zich toch de betere van de 2 toonde.
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, TOM BROUX, MICHAEL VASIC, FRANCO PUT, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS, ANDY BUEKERS, LEROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter