donderdag 12 november 2015

WEDSTRIJDVERSLAG 08/11/2015

NAALDERT FC - BOHE HEPPEN    4 - 0

Eindelijk nog eens voetbal. Na een gedwongen mini-herfststop werd er nog eens afgetrapt. Deze rustpauze en het vallen van de bladeren zorgden niet meteen voor inspiratie bij de thuisploeg. De uitslag is dan ook meer een verbloeming van wat er op de grasmat ten tonele werd gevoerd. Met wat hulp van de bezoekers kon Naaldert al in de eerste helft afstand nemen. In de vijfde minuut kon de doelman van Bohé een afstandschot van Stofke niet onder controle krijgen. Hij zag tot zijn eigen verbazing het leer naast zich in doel verdwijnen. Na nog eens zoveel minuten moest de doelman van de bezoekers nogmaals de bal lossen. Elroy bedankt vriendelijk en verdubbelde de score. Vanaf dan zocht Naaldert naar zichzelf. Weinig goede combinaties en weinig inspiratie, zelfs de toeschouwers slaakten een lange geeuw tot aan de rust. De bezoekers waren niet gevaarlijk geweest in de eerste helft. Na de pauze waren ze dat wel. Met enkele gevaarlijke standjes voor het doel en enkele ballen die van de lijn werden gekeerd, kwam Naaldert goed weg. Sterker nog. Een fris ingevallen Nikola trok de thuisploeg over de streep. Eerst mocht hij juichen na een vlug genomen ingooi van Tom en daarna pikte hij nog een doelpuntje mee na een steekbal van Elroy. Volgende zondag zal Naaldert uit een heel ander vaatje moeten tappen.

OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, ELROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC,  NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, OLIVIER LENAERTS, TOM BROUX, FRANCO PUT, ERNO LATET, CHRISTOPH LUCAS, NORBERT VELTJEN en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WAUTERS
GELE KAARTEN: geen
RODE KAARTEN: geen
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN: 5’ CHRISTOPH LUCAS 1 – 0, 10’ ELROY SCHUYTEN  2 – 0 EN 49’ EN 53'  NIKOLA VASIC 3 – 0 en 4 - 0.