vrijdag 27 november 2015

Wedstrijdverslag 22/11/2015

NAALDERT FC  - EDELHOF                        4 – 1
Afbeeldingsresultaat voor voetbalNa de sterke prestatie van afgelopen week was het deze week zoeken naar bevestiging voor fc Naaldert. We konden voor de eerste maal dit seizoen van een overwinningsreeks beginnen spreken maar dan moesten we vandaag  wel eerst de jongens van Edelhof passeren. Arsene bracht de wedstrijd op gang en Naaldert startte aanvankelijk als een dieselke. Echt noemenswaardige feiten werden in de openingsfase niet direct genoteerd maar na een dikke 10 minuten leek Naaldert zijn ritme te hebben gevonden. Een mooie combinatie over verscheidene stations werd door Steven optimaal benut en de vroege voorsprong leek weer een feit 1-0. Toch leek de ziekte van afgelopen weken, het rappe tegendoelpunt, weer de kop op te steken en lijkt dit voor Naaldert dit seizoen een doorn in het oog. Ditmaal profiteerde de tegenstander optimaal van een man meer situatie nadat Christophe enige medisch behandeling vandoen had 1-1. De timing had natuurlijk iets beter gekund. Toch leek Naaldert niet echt aangedaan na de vlugge gelijkmaker en leek het de partij vlotjes onder  controle te hebben. Elroy zorgde luttele minuten later weer voor de voorsprong met een poging vanuit de 2de lijn 2-1. Na de 2-1 hield Naaldert het hoofd bij de zaak en liet het zich geen 2de maal in de luren leggen. Het blok hield stand en de 3-1 leek eerder aan de orde dan de 2-2. Toch was het eventjes wachten en in 26ste minuut was deze dan daar. Roy stuurde Nikola de diepte in en deze lijkt dit seizoen toch wel vrij makkelijk de netten te vinden (het kan natuurlijk nog altijd beter è). Zo zette hij oog in oog met de keeper de 3-1 ruststand op de bordjes. Nadat de technische staf hun rustspeechke had gegeven en we allen weer wat wijzer waren geworden, kon de 2de helft aanvangen. Naaldert ging door op het elan van de eerste 35min en nam wederom het voortouw. Zo zou onze Kenny een rustige zondagvoormiddag beleven maar ook aan de overkant bleven de netten toch wel enige tijd onaangetast. Het was wachten tot halverwege de 2de helft vooraleer er nog eentje werd bij geprikt in het voordeel van de thuisploeg.  Een uitstekende cross van Roy werd meegenomen (met de hand!) door Nikola en zette hem weer alleen  op weg naar doel. Elroy volgde ditmaal mee maar onze targetspits ging voor eigen succes en schoof het leder onder de keeper door 4-1. Nadien speelde Naaldert de 70minuten op een volwassen manier vol en bleef de 4-1 score op het bord staan. Naaldert pakt zo voor de eerste maal dit seizoen een 9 op 9 en het is maar de vraag of we ons reekske kunnen verder zetten en november ongeslagen mogen afsluiten.
OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, ELROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, BRAM VANGENEUGDEN, ROY SCHUYTEN,  NORBERT VELTJEN, OLIVIER LENAERTS,  ERNO LATET en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: geen
RODE KAARTEN: geen
TOESCHOUWERS: 6
DOELPUNTEN: 11’ STEVEN HOUBEN 1 – 0, 17’ 1 – 1, 21’ ELROY SCHUYTEN 2 – 1, 26’ NIKOLA VASIC 3 – 1, 51’ NIKOLA VASIC 4 – 1