vrijdag 20 november 2015

Wedstrijdverslag 15/11/2015

GROENE WIJK - NAALDERT FC                 2 – 5
Afbeeldingsresultaat voor voetbalNa de ruime overwinning van vorige week wist Naaldert de tank van vertrouwen weer wat aan te vullen en of het nodig zou zijn voor de partij van vandaag. Opponent deze zondag was namelijk een heel ouwe getrouwe. Het was ondertussen 5 seizoenen geleden dat beide teams nog eens tegen over elkaar stonden maar de reputatie van Groene Wijk deed onmiddellijk vermoeden dat Naaldert voor een lastige opgave stond vandaag. Na het openingssignaal was het voor beide ploegen toch wat aftasten in het ongewisse, de partij kwam rustig op gang maar de score zou wel al redelijk vroeg in de wedstrijd worden opengebroken. Naaldert wist na een kalme openingsfase de 0 van het bord te vegen. De doelman van Groene wijk  moest zich op het kwartier na een salvo van schoten uiteindelijk gewonnen geven. In derde instantie was het Nikola die de netten wist te vinden en de score wist te openen0-1. Nadien was het Groene wijk wat de partij naar zich toe zou trekken en Naaldert zou niet lang kunnen profiteren van de voorsprong. De verdiende gelijkmaker volgde na wat gewirwar in eigen 16 en we konden weer van vooraf aan beginnen1-1. Hoewel de thuisploeg de betere voetbal bracht  was het  toch  weer Naaldert wat in de 26ste minuut het gaatje wist te vinden. Bram stuurde met een slimme pass Olivier de diepte in en oog in oog met de goalie zette hij de bezoekers weer op het minimaal verschil 1-2. Toch zou het scenario van het begin  van de partij zich wederom herhalen en zette de thuisploeg de bordjes weer gelijk enkele minuten later nadat onze defensie zich verkeek op een lange bal2-2. Met gelijke cijfers trokken beide team de kleedkamer in voor wat beloofde een spannende 2de termijn te worden. Na de koffie en met wat vers bloed binnen de lijnen begon Naaldert gedreven aan de tweede helft. De druk werd wat opgevoerd en de bezoekers lieten Groene wijk minder in hun spel komen. Dit zou ook resulteren in de 2-3. Roy stuurde zijn broeder de diepte in en deze laatste legde het leder de verste hoek. De kloof uitdiepen en stand houden was deze keer de boodschap. Naaldert vocht voor iedere meter op het veld en kwam gefocust voor de dag in het 2de deel van de partij. Soms zelfs zo gefocust dat de kleinere omheining buiten de lijnen over het hoofd werd gezien è Roy (of hij was nog niet nuchter natuurlijk). In de 52ste minuut was de 2-4 dan een feit. Met de rug naar doel diepte Steven met een prachtige omhaal het verschil weer wat verder uit en ook de verdediging zou in het 2de deel van de partij geen steekje laten vallen . Naaldert hield zijn vormpeil aan en naast het hoge tempo leek het vandaag nog eens efficiënt te werk te gaan. Met nog een kleine 10 minuten te gaan, zou zelfs de 2-5 eindstand een feit worden nadat Steven een opening vond in de defensie.  Zo zou Naaldert tegen een sterk opponent vandaag toch een glansprestatie leveren met de 3 punten als gevolg. Op naar meer van dat!
OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, ELROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC,  NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, ROY SCHUYTEN, OLIVIER LENAERTS, TOM BROUX, FRANCO PUT, ERNO LATET, CHRISTOPH LUCAS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Marc Neuteleers
GELE KAARTEN: geen
RODE KAARTEN: geen
TOESCHOUWERS: 15
DOELPUNTEN: 14’ NIKOLA VASIC 0 – 1, 19’  1 – 1, 26’ OLIVIER LENAERTS 1 – 2, 30’ 2 – 2, 46’ ELROY SCHUYTEN 2 – 3, 52’ en 61’ STEVEN HOUBEN 2 – 4 en 2 – 5