donderdag 17 december 2015

Wedstrijdverslag 13/12/2015

JIENSBOYS - NAALDERT FC                                 1 -  5

Afbeeldingsresultaat voor voetbalHet was deze zondag weer derby-time en ditmaal stond de clash tegen Jiensboys op het programma. Naaldert had nood aan de 3 punten om de zure nederlaag van vorige week door te spoelen. Met dit in het achterhoofd maakte Naaldert na het openingssignaal onmiddellijk een vuist. Falen zoals vorige week leek geen optie en Naaldert richtte zijn blik naar voren. Jiensboys leek stand te houden in de openingsfase maar in de 12de minuut bezweek het dan toch onder de druk. Steven werd langs de lijn weggestuurd en zijn voorzet werd door Roy aan de eerste paal in het doel gewerkt 0-1. Het minimaal verschil bleef nadien enige tijd op de bordjes staan en geen van beide teams wist zijn kansen te benutten. Ook de tegenstander stond enkele malen voor de deur maar Franco hield zijn netten voorlopig schoon. In de 21ste minuut prikte Naaldert er nog eentje bij. Een poging van Steven werd weggewerkt maar Nikola wist in 2de instantie de score aan te dikken 0-2. Dit zou eveneens ook de ruststand zijn en beide teams mochten aan het zuurstofapparaat. Niet lang na de rust zou Naaldert de voorsprong weer weten uit te breiden met wat hulp van de thuisploeg. Glenn zou met uitvoetballen aan de basis liggen van de 0-3 en zo lijkt een bestuursvergadering toch invloed te hebben op het spel van sommige. Met deze ruime voorsprong had Naaldert de partij in zijn greep en verloor het nadien niet echt meer de controle. Nikola zou in de 48ste minuut zelfs zijn 2de van de ochtend maken op aangeven van Elroy die op randje buitenspel stond 0-4. Hoewel het kalf al verzopen was voor de thuisploeg wist het op een corner toch nog de eer te redden na slecht wegwerken 1-4 en nog voor affluiten prikte Naaldert er zelfs nog eentje bij. Christoph werd op aangeven van Roy weggezet. Voor de goalie schoof hij de bal in doel en zo luidde het eindverdict 1-5 in het voordeel van de bezoekers. De nederlaag van vorige week leek achter ons gelaten en met deze ruime zege lijken we weer op het goede pad te zijn gezet. Of lijkt niets minder waar?

OPSTELLING NAALDERT: NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, BRAM VANGENEUGDEN, TOM BROUX, FRANCO PUT, ROY SCHUYTEN,  ELROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, OLIVIER LENAERTS, ERNO LATET en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter (eerste helft) en Erno Latet (tweede helft)

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 8

DOELPUNTEN:  12’ ROY SCHUYTEN 0 – 1, 21’ NIKOLA VASIC 0 – 2, 41’ OWN-GOAL 0 – 3, 48’ NIKOLA VASIC 0 – 4, 50’ 1 – 4 en 60’ CHRISTOPH LUCAS 1 – 5