vrijdag 25 december 2015

Wedstrijdverslag 20/12/2015

NAALDERT FC – WUYTENS                                  0 – 3

Afbeeldingsresultaat voor kerstmis voetbalIn voetbal draait het nog altijd om zoveel mogelijk ballen tegen de netten te prikken, lukt dit niet dan zullen de 3 punten logischerwijs ook niet volgen. Een belangrijke les die Naaldert vandaag mocht ervaren. Ook het tikkeltje geluk zou vandaag niet aan onze zijde staan en dan zal de eindstand natuurlijk ook niet verbazen. Aanvankelijk startte Naaldert toch behoorlijk aan de partij. Opponent was natuurlijk ook niet de minste maar Naaldert begon onverschrokken aan de partij. Beide teams zaten kort op het leder en gaven geen meter prijs op het terrein. Geen wonder dat echt kansen ook uitbleven in de openingsfase. Nadien kwamen er enkele openingen maar Naaldert wist zijn mogelijkheden niet te benutten. Soms werd iets te overhaast gereageerd of bleef laatste pas achterwegen. De partij kon nog alle kanten op maar in het eerste deel van de partij, bleven de netten langs weerszijde onaangetast. Na de rust ging Naaldert verder op het elan van de eerste helft. Het had het meeste balbezit en wist ook het meeste door te breken in de vijandelijke linies. Kansen werden genoteerd maar bij zowat heel de voorlijn/middenveld van Naaldert ontbrak zowaar de scherpte voor de doel. Het leek er vandaag niet in te zitten voor de thuisploeg en ook de bezoekers leken op die manier hun kansen nog niet verspeeld te hebben. De partij leek langs weerszijde een tikje steviger te worden want de punten waren voor geen van beide binnen. Halverwege de 2de helft zou er zich dan een cruciale fase afspelen. Roy werd alleen de diepte ingestuurd en werd foutief afgestopt. De tegenstander zou slechts bestraft worden met een geel kartonnetje en voor de 2de maal in de partij leken de bezoekers hier goed weg te komen, laat ons zeggen een vroegtijdig kerstcadeautje. Niet veel later leek het kwaad dan helemaal geschied want de bezoekers wisten op voorsprong te klimmen. Een snelle tegenaanval werd goed benut en zette Naaldert op achterstand. Binnen de het kwartier werd dit koud kunstje nog 2x overgedaan en zo liet Naaldert het vandaag op de omschakeling afweten 0-3. Naaldert werd ondanks de behoorlijke voetbal tot 3x toe koud gepakt op de tegenaanval. Een vuist kon niet meer gemaakt worden nadien en Naaldert wist deze opdoffer niet meer te boven te komen. Een toch wel overdreven uitslag na toch geen slechte partij van de thuisploeg. Het blijft een toch een speciaal spelletje dat voetbal.

OPSTELLING NAALDERT: NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, BRAM VANGENEUGDEN, NORBERT VELTJEN, , MICHAEL VASIC, FRANCO PUT, ROY SCHUYTEN,  ELROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, OLIVIER LENAERTS, ERNO LATET en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: Arsene Wouters

GELE KAARTEN: nummer 5 en de rechtsback van Wuytens