maandag 28 december 2015

Wedstrijdverslag 27/12/2015

FC NAALDERT – FC TRAM      3 - 0

Op de dag na boxing Day werden de jongens van Naaldert de wei ingestuurd om de kerstkalkoen en het overtollige alcoholgehalte te verwerken. De opponent van vandaag zag er heel jeugdig uit en zou het de thuisploeg niet gemakkelijk maken. De partij begon dan ook evenwichtig tot Naaldert vlak voor het kwartier op voorsprong klom.
Een ver afstandsschot van Stofke week af op de bezoekende verdediging en viel voor de voet van Steven. Die kende geen genade en bracht de thuisploeg op rozen. De bezoekers wilden meteen de achterstand herstellen. Zeker na hun tijdelijk overtal na het uitvallen van Steven. Ze kenden echter geen bijval en een schitterende parade van Franco hield de krappe voorsprong tot aan de rust op het bord. Paul had de score toen al eigenlijk moeten verdubbeld hebben. Niemand die het hem echter kwalijk nam, als je weet dat hij koud moest invallen en zijn her optreden deed na bijna één jaar blessureleed. Na de pauze had Naaldert het aanvankelijk moeilijk en waren de bezoekers het gevaarlijkst. De partij viel echter in een verassende plooi toen Michael op een diefje de score kon uitdiepen. De bezoekers probeerden nog de bakens te verzetten maar liepen telkens in een buitenspelval. Toen een goed uitgevoerde counter van de thuisploeg nog eens succesvol werd afgerond werd een onoverbrugbare kloof van drie doelpunten geslagen door Paul, die het scoren dan toch niet verleerd is. De bezoekers leken wel in hun eer gekrenkt en bleven de buitenspelsituaties opstappelen, wat voor heel wat irritaties werkte.
Zo veel zelfs dat ze net voor affluiten over de schreef gingen en Arsène niet anders kon dan de partij vroegtijdig beëindigen, zodat een verkwikkende douche of fleske voor de nodige afkoeling kon zorgen. We lassen nu een kleine winterstop in om zonder kleerscheren de jaarwisseling door te komen. Tot in 2016!

OPSTELLING NAALDERT: NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, SIEMEN VANHOVE, BRAM VANGENEUGDEN, TOM BROUX,  CHRISTOPH LUCAS, FRANCO PUT, STEVEN HOUBEN, PAUL LETEN, MICHAEL VASIC, ERNO LATET en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Bram Vangeneugden en Nr 4 bij de bezoekers.
RODE KAARTEN: geen
TOESCHOUWERS: 15

DOELPUNTEN: 12’ Steven Houben 1 – 0, 41’ Michael Vasic 2 – 0 en 61’ Paul Leten 3 – 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten