vrijdag 8 februari 2019

Wedstrijdverslag 03/02/2019

NAALDERT FC    -   ZWARTE DUIVELS     3  -  0

Afbeeldingsresultaat voor soccerDe griepepidemie houdt ondertussen de helft van het land onder de lakens en dit was helaas ook merkbaar op het vlak van onze geliefde sport. Niet alleen onze Collina werd slachtoffer maar ook de tegenstander leek er niet aan te ontsnappen en ze kregen nauwelijks volk genoeg bijeen om een potje te voetballen. Glenn deed uit sympathie (of was het om onze aanval te torpederen?) de oversteek maar dan nog zat de opponent met een mannetje tekort. In onze rangen viel voor de rest niet veel fit te rapen en zodus werd het, voor de zoveelste keer dit seizoen, een partijtje tegen 10 man. Een kat in het bakkie zou men denken maar de  tegenstander was niet onder de indruk. Andy werd direct aan het werk gezet en het was toch oppassen geblazen bij momenten. Zelf Glenn omspeelde bij momenten de onze verdediging en Naaldert had moeite om het vertrouwde spel boven te halen. We kwamen niet al te vaak met dreiging maar Christophe loste het zaakje dan maar op vanop afstand. Een schuiver vanuit de 2de lijn en Naaldert klom zo op voorsprong 1-0.  Vertrokken zou men veronderstellen maar het was nadien toch ons doelhout wat nog werd geschampt. Op na de rust en hopen op een iets betere 2de helft. Ook Andy moest vandaag zijn handschoenen tijdig opbergen  en de numerieke overhand werd voor het 2de deel van de partij weer in balans gebracht. Raar maar waar maar Naaldert kwam iets beter in zijn spel. Bram werd  zelfs alleen voor de goalie gezet maar uitlopen zat er niet in. Het was ook nog altijd oppassen opgeblazen aan onze zijde want met een minimaal verschil was er nog veel mogelijk. Zeker toen de bezoekers een penalty kregen toegekend was het toch even naar adem happen. Gelukkig bracht Lennert tot 2x toe redding en zette daarmee ook de spionclub helemaal in vuur en vlam. Het 2de doelpuntje was nodig en als de thuisploeg een handje gaat toesteken, haalt dat wat druk van de ketel. Een verkeerde uitworp van de goalie en Nikola moest maar binnentikken 0-2. De ademruimte was er en zeker toen Christophe niet veel later nog een hoge bal over Jan en allemaal schilderde 0-3. Niet de beste partij van ons cluppie maar we kraaiden uiteindelijk toch weer victorie. De overwinning was weer binnen en zo blijft Naaldert nog altijd ongeslagen in 2019. Op naar meer van dat!

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS , LENNERT GYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, SACHA VASIC, ROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, MICHAEL VASIC , PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: Niet-plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: nummer 6 Zwarte Duivels

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 12

DOELPUNTEN : 22’ CHRISTOPHE LUCAS, 50’ NIKOLA VASIC 0 – 2, 56’ CHRISTOPHE LUCAS  0 – 3