vrijdag 22 februari 2019

Wedstrijdverslag 17/02/2019

NAALDERT FC    -   WUYTENS                   2  -  0

Afbeeldingsresultaat voor soccerNa de pijnlijke nederlaag  van vorige week was het deze week weer tijd om onze rug te rechten. Natuurlijk in de mate van het mogelijke want de rug wilt niet altijd meer mee en we zaten nog met enkele vraagtekens (sommige vraagtekens zijn tijdens de partij nog geschrapt moeten worden). Niet tegen de minste vandaag want we moesten onze goede voornemens waarmaken tegen de jongens van Wuytens. Toch zou Naaldert het er naar behoren van af weten brengen. Niet dat de voetbal bij momenten altijd even vlekkeloos verliep maar we waren het wel gevaarlijkste team van de ochtend. Christoph en Lennert waren er al dichtbij maar op het kwartier werd Senne gelanceerd via een snelle inworp van Paul. Senne zette zich door en met een perfecte volley zette hij Naaldert op voorsprong 1-0. Van antwoord dienen zat er voor de bezoekers niet in want onze defensie hield de boel vanachter keurig op slot.  Het duurde even maar halverwege de 2de helft was de verdiende uitloper daar. Sacha heeft blijkbaar ook al kennis gemaakt met de ziekte van de ploeg maar in de 52ste minuut wist hij vanop afstand de netten dan toch te vinden 2-0 (wel met een kleine afwijking). Zo ontnam de thuisploeg alle hoop bij de tegenstander en leek de buit binnen.  Onze defensie kende de hele partij eigenlijk geen moment van concentratieverlies en zo zou de 2-0 tevens in de eindstand resulteren. Zo werd de nederlaag van vorige week al uit het geheugen gegrift en zijn we terug in onze gekende overwinningsvorm. Keep up the good mood!

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS , LENNERT GYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, ELROY SCHUYTEN, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS, NIKOLA VASIC, MICHAEL VASIC , PAUL LETEN, SACHA VASIC, ARNE GORIS, SIEMEN VANHOVE en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: Erno Latet