donderdag 14 februari 2019

Wedstrijdverslag 10/02/2019

NAALDERT FC    -   HEIKANT                      1  -  2

Afbeeldingsresultaat voor soccer
Na een dikke 2 maanden van overwinningsgevoel was het vandaag nog eens tijd om de keerzijde van de medaille gewaar te worden. Niet dat er niet meer inzat maar jah we kunnen niet iedere week de hoofdvogel afschieten. De mindere eerste helft legde ons ook geen windeieren. Heikant kwam zoals we gewend zijn weer gretig voor de dag en we hadden het moeilijk om er echt gevaarlijk eruit te komen. Op het kwartier kwam Heikant na een scherpe aanval een eerste keer voor Andy en was het achtervolgen geblazen 0-1. Naaldert probeerde van antwoord te dienen maar de tegenstander hield met bikkelwerk de boot af. Op naar de 2de helft en na wat peptalk onder de paraplu was het op zoek naar de gelijkmaker. Naaldert herbronde zich en we verschenen een pak scherper voor de dag. We trokken het balbezit naar ons toe en namen de overhand in de partij. Het zou ook niet lang duren of Nikola mocht de gelijkmaker na een vlijmscherpe counter over 3 stations op de bordjes zetten 1-1. Naaldert voelde dat er meer in zat maar er eentje bijprikken was toch een hele opgave.  Een vrije kopkans, een teentje ertussen (of eentje tekort),  een schampschot, het 2de doelpuntje was vandaag duidelijk een brug te ver. Zo leken we op een gelijkspel af te stevenen maar voor affluiten gaven we nog een corner of 3 cadeau aan de bezoekers. Bij de  3de zat de windrichting goed en belandde deze zo rechtstreeks in doel 1-2. Een pijnlijk tegendoelpunt wat ons uiteindelijk met lege handen zou achterlaten vandaag. Het kan niet ieder week van een leiendakje lopen en zo staan we weer met beiden voetjes op de grond. Het was bij momenten zeker niet slecht vandaag maar jah voetbal is nog altijd geen exacte wetenschap. Kop op en terug op zoek naar de smaak van de overwinning!

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS , LENNERT GYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, MICHAEL VASIC ,BRAM VANGENEUGDEN, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, SIEMEN VANHOVE en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: Erno Latet

GELE KAARTEN: Rechtsback Heikant en Elroy