woensdag 9 oktober 2019

Wedstrijdverslag 06/10/2019

NAALDERT FC  - GROENE WIJK        5 – 2

Afbeeldingsresultaat voor soccerMet nog altijd een maximum van de punten was Naaldert vandaag gebrand om de trend van afgelopen weken verder te zetten. Niet iedereen was precies even gebrand want voor de aanvang moesten er nog wat telefoontjes gepleegd worden om ons volk uit bed te krijgen. Ook de knieband werd thuis vergeten en zo mocht oud-strijder Erno zijn cluppie nog eens op sleeptouw nemen om te knallen. Ik mocht de titel van oudste op het terrein dus fijn teruggeven. Hoewel we zelfs het openingsfluitsignaal moesten aanhoren met een mannetje minder namen we toch een furieuze start. Direct een stevig tempo en de brilscore werd al rap van het bord geveegd. De familie Goris dirigeerde de aanval en Senne werkte na 2 minuten koelbloedig af 1-0. Sacha was er nadien ook geraakt en ook hij drukte direct zijn stempel op de partij. Een mooie combinatie waarna ook hij de netten stevig deed rammelen 2-0. Op killerkoers zou men denken maar Naaldert loste nadien wat grip op de partij. Een stappie terug maar niet veel later moesten we zelfs via een dubbele panna vrije trap zelfs aansluitingstreffer incasseren 2-1. We vergaten nadien ook wat te voetballen en met een minimaal verschil was er nog niets gespeeld. Zelfs onze toeschouwers uitten regelmatig hun ongenoegen maar ondanks de aanmoedigingen zou de score zou zelfs aanhouden tot de rust. Het was aan de coach om het moraal wat op te krikken en het niveau van het eerste kwartier weer naar boven te halen. Hoewel we terug vol vertrouwen op zoek gingen naar de comfortabele voorsprong was het de tegenstander die vlak na rust het scoreverloop wijzigde 2-2. Terug van voor af aan beginnen maar Naaldert leek terug meer en meer in zijn ritme te komen. Goede, eenvoudige voetbal en de kansen zouden wel volgen. Niet veel later klommen we terug op voorsprong nadat Erno de bal panklaar legde voor Elroy 3-2. Nog altijd een minimaal verschil maar Naaldert putte vertrouwen uit voorsprong. We waren voetballend terug gelanceerd en Roy pegelde op aangeven van Arne de 4-2 op het bord. Er werd nadien nog wat gepegeld en “perfect” gekopt op de keeper maar het was toch wachten tot de 60ste minuut tot Naaldert de partij op scoregebied helemaal dood deed. Roy stuurde zijn broeder na een mooie combinatie op het middenveld de diepte in en de 5-2 eindstand stond op het bord. Een partij’tje waar Naaldert hier en daar een down had maar met goede voetbal toch verdiend de punten wist thuis te houden. Wel werd onze cleansheat weer gereset op 295 minuten maar het voornaamste is dat de punten binnen zijn. Een mooie partij’tje van de thuisploeg en nu maar op naar de 18 op 18?

OPSTELLING NAALDERT:  LENNERT GYBELS, CHRISTOPHE PENASSE,  ELROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, SENNE GORIS, ROY SCHUYTEN, SIEMEN VANHOVE BRAM VANGENEUGDEN, ARNE GORIS, SACHA VASIC en ERNO LATET

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: GLENN DANIELS

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 12

DOELPUNTEN : 2’ SENNE GORIS 1-0, 10’ SACHA VASIC 2-0, 15’ 2-1, 39’ 2-2, 47’ ELROY SCHUYTEN 3-2, 52’ ROY SCHUYTEN 4-2, 59’ ELROY SCHUYTEN 5-2