donderdag 8 oktober 2020

Wedstrijdverslag 04/10/2020

FC NAALDERT - BOHE 4 - 3
Vorige week hadden we eindelijk onze eerste overwinning van het seizoen beet en bevestiging zoeken was dan vandaag de opgave. Alvorens we onze mindset op scherp konden zetten vandaag, was het eerst wat vechten voor de spiegel in de kleedkamer. Rudi Coomans kwam een ploegfoto nemen en zodus dienden eerst de haartjes in de plooi gelegd te worden. Na uitvoerig geposeer en enkele wilde poses was het tijd om de mindsetknop om te draaien en ons te focussen op de tegenstander van vandaag, Bohe. Doch was het blijkbaar niet evident voor iedereen om de knop om te draaien. De partij werd geopend en al gauw kwamen we op achterstand nadat we op snelheid werden gepakt vanachter0-1. Uiteraard nog vroeg in de partij en niets verloren. Elroy plaatste de bordjes niet lang nadien in evenwicht nadat zijn lobje deze week wel deftig werd uitgevoerd 1-1. Net zoals vorige weken bleef de score niet lang op de bordjes staan want Naaldert kan tegenwoordig zijn netten maar moeilijk schoon gehouden. Slechts een paar minuten later kregen we er weer eentje in ons kram. Een onrechtstreekse vrije trap die rechtstreeks in doel werd geknald 1-2. Onze Collina bedacht zich nog even en liet het doelpunt dan toch geldig verklaren (we hebben hem na de match terug op cursus gestuurd). Wederom op achterstand maar we waren toch de iets betere ploeg. Niet dat we vandaag onze beste voetbal lieten zegevieren maar de grootste dreiging en de gretigste voetbal kwam toch langs onze zijde. Ook in de 2de helft was dit het geval. We kregen in het 2de deel wel al gauw de mogelijkheid om de score terug in evenwicht brengen. Senne had geoefend op zijn valtechnieken en versierde een penalty. Nikola scharrelde zich achter de bal en paste de bal in de handen van de keeper. Of onze spits met vertrouwensissues zit, laten we in het midden maar dit was geenszins het geval bij Cedric (of Jason voor Arne). Vanuit de 2de lijn nam hij iets later een terugkomende bal los op de slof en pegelde de netten aan diggelen 2-2. Terug in balans en nu maar geen doelpunt om de oren krijgen was de boodschap. De mogelijkheid werd wel gegeven want na een onhandige handsbal van Elroy belandde de bal op de stip voor de bezoekers. Deze bleken echter solidair met Nikola en zo bleef de 2-2 op de bordjes staan. Naaldert kwam hier goed weg en in de minuut wisten we eindelijk voor de eerste keer in de partij op voorsprong te klimmen. Elroy probeerde het iets voordien nog met een mini-walrusduik maar het was toch een uitgevoetbald doelpuntje van Sacha na een voorzet vanop de flanken van Senne die resulteerde in de 3-2. Sacha zou niet veel later zijn 2de van de ochtend achter zijn naam zetten nadat ook de tegenstander ongelukkig een handsbal maakte in eigen 16. Penalty en Sacha toonde zijn oudere broeder hoe er met de druk diende omgegaan te worden 4-2. In grote moeilijkheden wisten we nadien niet meer te komen, al dacht Maarten in de slotfase nog voor de nodige spanning te zorgen. Ingooien is blijkbaar niet zo gemakkelijk en hoewel hij dacht er subtiel nog mee weg te komen, is er duidelijk nog werk aan zijn ingooicapaciteiten. De bezoekers profiteerden hiervan nog in de laatste minuut 4-3. Verder wist de tegenstander niet te komen en zo werden ook deze 3 punten thuis gehouden. Aan de voetbal vandaag was wel nog werk maar we kunnen niet iedere week schitteren. Al zullen we volgende week op Nasser toch uit een ander vaatje moeten tappen. OPSTELLING NAALDERT: LENNERT GEYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, ELROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, SENNE GORIS, CEDRIC VIALLATTE, JESS HUYBRICKX, ARNE GORIS, MAARTEN CLIJSTERS, YANNICK VANHOVE, SACHA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN en SIEMEN VANHOVE WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’ SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET GELE KAARTEN: geen RODE KAARTEN: geen TOESCHOUWERS: 8 en 2 prinsesjes DOELPUNTEN : 12’ 0 – 1, 17’ ELROY SCHUYTEN 1 – 1, 19’ 1 – 2, 43’ en 46’ SACHA VASIC 2 – 3, en 2 – 4, 69’ 3 – 4