donderdag 1 oktober 2020

Wedstrijdverslag 27/09/2020

FC NAALDERT - DORPERHEIDE BOYS 4 - 2
Vandaag ging Naaldert op zoek naar de eerste 3 punten van het seizoen. De maand september afsluiten met een winstmatch was voor onze manschappen en de coach een absolute noodzaak. De coach vreesde al een beetje voor zijn sportieve functie en kwam, na veel overleg en tactisch geanalyseer, met een nieuwe formatie op de proppen om het over een andere boeg te gooien. Het beloofde vandaag ook een pittig partijtje te worden want we stonden vandaag tegenover het sterke Dorperheide Boys. De wedstrijd werd op gang gebracht en Naaldert verscheen onverschrokken aan de aftrap. We hadden weinig aanpassing nodig met betrekking tot de nieuwe formatie en oogden gretig in de duels. Op het kwartier klommen we dan op voorsprong. Arne haalde uit vanop afstand uit en de openingstreffer was een feit 1-0. We schudden bij momenten mooie voetbal uit onze sloffen en kegelde er, uitermate efficiënt, nadien nog een paar bij. Roy zette de 2-0 op de bordjes na een mooie combinatie op aangeven van Sacha en niet veel later wisselde dezelfde acteurs van rol 3-0. het leek al in kannen en kruiken maar nog voor rust kwamen de bezoekers terug op 3-1 nadat we het leder onvoldoende kregen weggewerkt. Even bezinnen tijdens de rust en na rust werd er vers bloed in de strijd gegooid met als doel de voorsprong op de bordjes te houden. Toch leek het in de 2de helft iets moeizamer te gaan. We kwamen er iets moeilijker uit en de slordigheden stapelden zich wat op. Een slordigheidje resulteerde ook in de 3-2 nadat de 2de kattensprong van Lennert deze keer net iets te kort kwam. Misschien dat het nieuw bloed nog wat aanpassing nodig had met de nieuwe looplijnen maar we lieten de kopjes niet hangen en hadden onmiddellijk een antwoord klaar. Elroy zette Sacha alleen voor doel en ook al was het misschien niet geheel de bedoeling, de netten gingen aan het trillen 4-2. De voorsprong werd uitvergroot maar nadien werd de wedstrijd vooral overschaduwd door gekibbel over discutabele fases. Uiteindelijk werd de partij dan voortijdig beëindigd en had Naaldert zo toch zijn eerste overwinning van het seizoen beet. De coach slaakte een kreet van opluchting met deze uitslag en blijkbaar een hele zure appel voor de tegenstander want ze gaven zelf verstek voor de derde helft. We zijn precies vertrokken, nu maar op naar meer van dat. OPSTELLING NAALDERT: LENNERT GEYBELS, CHRISTOPHE PENASSE, ELROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, SENNE GORIS, BJORN VAN HOOF, YARI VAN HOOF, ROY SCHUYTEN, JESS HUYBRICKX, ARNE GORIS, MAARTEN CLIJSTERS, YANNICK VANHOVE, SACHA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN en SIEMEN VANHOVE WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’ SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET GELE KAARTEN: geen RODE KAARTEN: geen TOESCHOUWERS: 6 DOELPUNTEN : 13’ ARNE GORIS 1 – 0, 17’ ROY SCHUYTEN 2 – 0, 19’ SACHA VASIC 3 – 1, 29’ 3 – 1, 45’ 3 – 2, 47’ SACHA VASIC 4 – 2