zaterdag 4 juni 2022

Wedstrijdverslag 29/05/2022

FC NAALDERT – ZWARTE DUIVELS 4 – 0
Na vier gewonnen wedstrijden na elkaar ging Naaldert voor een 15 op 15. De spitsen waren in topvorm na 34 gemaakte goals in 6 matchen. De tegenstander van deze week zijn de Zwarte Duivels. De coach zat zonder selectieproblemen nadat jong Naaldert werd opgetrommeld. Wel was er wat zoekwerk achter Frank De Bleeckere nadat Erno een romantisch weekend gepland had in het midden van het seizoen. Onze topscheids floot de match stipt om 10u op gang. Naaldert eiste het balbezit op en liet de bal goed rond gaan, enkel waren er enkele foute balcontroles waardoor kansen uitbleven. De tegenstander kreeg af en toe de bal cadeau maar wisten hier niets mee te doen. De verdediging stond scherp voor de nul te houden. Zo scherp zelfs dat Christophe onze interim goalie Maarten bijna verraste door de bal in de verste hoek terug te koppen. Maarten haalde een schitterende reflex boven en duwde de bal in corner, een redding waar zelfs Courtois jaloers op zou zijn. Met een brilscore was het rusten geblazen. Geen enkele grote kans viel te noteren. De thuis jongens wisten wat ze moesten doen in de tweede helft, hoog druk zetten en man op man spelen om iets te forceren. In de 40ste minuut werd de ban gebroken, Senne haalt de achterlijn en zet voor. Nikola had twee tijden nodig om te scoren. Niet veel later zette Nikola hoog druk op de kieper die de bal niet kreeg weggewerkt. Hij pakte de bal af en tikte binnen, maar de tegenstander had de hand of god gezien bij het meenemen van de bal. De goal werd terecht afgekeurd. In de 50ste minuut kon Nikola wegrukken van zijn verdediger, de verdediger moest alles uit de kast halen en stopte Nikola foutief op de rand van de 16. Siemen had altijd rood moeten geven of op zijn minst geel, maar hij was zijn kaarten thuis vergeten. Sascha zette zich achter de bal en pegelde de vrije trap staalhard in de verste hoek 2-0. De zwarte duivels leken gebroken. Dat bleek toen Elroy een showke mocht opvoeren, met een rabonna voorzet bediende hij Nikola die zijn tweede van de dag maakte met het hoofd. Slechts zijn tweede kopgoal uit zijn carrière. Elroy kon zelf zijn goaltje ook nog mee pikken, hij werd de diepte ingestuurd door Nikola . Elroy legde de bal in de verste hoek, deze keer was hij zelfzeker genoeg. Zo sloot Naaldert de wedstrijd met een 4-0 overwinning af voor hun trouwe supporters. Volgende week staat de match te wachten tegen Ter Heide thuis. OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, BRAM VANGENEUGDEN, BRENT GERAERTS, MAARTEN CLIJSTERS, ELROY RABONNA SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, SENNE GORIS, LORRE CELIS, SAM DEFERME, SASCHA VASIC, ANDY PUT, NIK STEENBERGHS en STEF LETEN WEDSTRIJDDUUR: 2 X 35’ SCHEIDSRECHTER: SIEMEN VANHOVE GELE KAARTEN: / RODE KAARTEN: / TOESCHOUWERS: Spionkop en trouwe supporters + 4 bezoekers DOELPUNTEN: 45’ NIKOLA VASIC 1-0, 50’ SASCHA VASIC 2-0, 60’ NIKOLA VASIC 3-0, 65’ ELROY RABONNA SCHUYTEN 4-0 Verslag van Bram