maandag 19 september 2011

Wedstrijdverslag 18/09/2011

NAALDERT FC – FC TRAM     7  -  0
Dat Naaldert zijn seizoensstart niet gemist had, was ons allen niet ontgaan. Of we deze lijn konden doortrekken was dan ook maar de vraag. Vandaag stond FC Tram op het programma , dat ook te kampen heeft met het bekende terreinprobleem. Naaldert ging weer vol ijver van start en reeds na enkele minuten bleek al dat we niet alles uit de kast moeten halen om de 9 op 9 binnen te halen. In de 6de minuut werd de match al opengebroken. Bert volgde goed op een te korte terugspeelbal van de tegenstander en kon makkelijk de netten vinden 1- 0 . Slecht 1 minuut later was het al weer raak. Een lage voorzet van Michael werd door een eigen speler in het doel gewerkt 2- 0. De tegenstander geraakte met moeite over de helft en kon niet echt een vuist maken. In de 9de minuut was Naaldert weer daar. Na een steekbal van Erno werd Jan alleen op het doel afgestuurd. De afwerking trok echter op niet veel, enige zenuwen? De verdediging van FC Tram was nog niet wakker, wat ons allen wel opgevallen was. Na enkele keren goed weg te komen, was het onvermijdelijke daar voor FC Tram. In de 19de minuut bereikte Franco met een lage voorzet Jan. Jan mocht van de verdediging rustig op wandel gaan in de 16 en werkte simpel af. Hij herpakte zich en de 3-0 stond op de bordjes. Slechts 2 minuten later stond de 4-0 ook al op de bordjes. Bert stuurde Michael met een steekbal alleen op de keeper af en hij kon makkelijk de keeper verschalken.  Nog voor de rust was de 5-0 ook al een feit en Jan mocht zijn 2de van de morgen op zijn naam schrijven. Dat de rust daar was, was voor FC Tram meer dan welkom. Naaldert kon met opgeheven hoofd de rust in. Naaldert was niet echt in topvorm. De passing was niet echt subliem en er waren ook wat individuele foutjes. Maar in voetbal draait het natuurlijk om de doelpunten. De efficientie in de grote rechthoek was dan weer wel aanwezig. Het scorend probleem van vorig seizoen leek de das zijn omgedaan. In de 2de helft kwam de tegenstander wel wat meer opzetten en creërde zij wat kansen. Zelfs de eerredder werd hen niet gegund. In de 52ste minuut moest Franco wel een bal van de lijn halen voor de 2de keer in 2weken. Wil Franco gaan voor keeper en wil hij Andy van zijn troon stoten?  FCTram verdiende op basis van de 2de helft wel een doelpunt maar voor de 2de week op rij hield Andy zijn netten schoon. Naaldert kon af en toe nog wat terugprikken en in de 53ste minuut zorgde Jan na een voorzet van Christophe voor de 6-0. Mijn vorig verslag had Jan wat geprikkeld en zijn antwoord gaf hij dan op het veld. In de 60ste minuut haalde Franco de achterlijn en legde terug op Jan. Hij zorgde voor de zware 7-0 eindstand. Moet ik hem nu iedere week prikkele?. De 9 op 9 is een feit. Op naar de  12 op 12?

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS,  KENNY VANHAEREN,  LUC GYSBRECHTS , GLENN DANIELS, BERT BROUX,  ERNO LATET,  CHRISTOPHE PENASSE,  RINGO CRUYSBERGHS,  FRANCO PUT, MICHAEL VASIC, JAN VAN AAKEN.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
 RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS:18
DOELPUNTEN:  6’ BERT BROUX 1 – 0, 7’ OWN GOAL 2 – 0, 19’ JAN VAN AAKEN 3 – 0, 21’ MICHAEL VASIC 4 – 0, 35’ 53’ 60’ JAN VAN AAKEN 5 – 0, 6 – 0 en 7 - 0