maandag 26 september 2011

Wedstrijdverslag 25/09/2011

ZWARTE DUIVELS - NAALDERT FC         1  -  3
Vandaag stond de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. Na enkele minuten was reeds duidelijk dat Naaldert baas was,  het had niet veel tegenstand. Maar door verkeerde keuzes en slechte laatste passen bleef het scoren uit, het zat duidelijk niet mee. Daarbij moest onze vakantieganger Norbert nog eens vroegtijdig het veld verlaten door een oude blessure die weer de kop opstak. Vakantie dient om te rusten maar te veel rust is blijkbaar ook niet goed. Als men niet kan scoren, krijgt men meestal het deksel op de neus en het onvermijdelijke was daar voor Naaldert. In de 30ste minuut kreeg de tegenstander een beetje hulp van onze verdediging. Door een te korte terugspeelbal werd de tegenstander alleen op doel gestuurd en kwam Naaldert voor de eerste keer dit seizoen op achterstand. Naaldert gaf niet op en kwam meer opzetten, maar het scorend probleem stak weer de kop op. Met een 1-0 achterstand ging Naaldert de rust in. In de 2de helft kwam Naaldert zeer gedreven de kleedkamers uit, maar moeder Fortuna bleef weg bij Naaldert. Dat we niet gewend waren om op achterstand te komen, was zeer duidelijk. Naaldert was gepresseerd op de gelijkmaker. Hoe meer de tijd vorderde, hoe meer we gefrustreerd raakten. Dan viel Bert nog eens uit door een trap op zijn bertje en mocht een halve Norbert het veld nog eens betreden. Net zoals de eerste helft speelde het voetbal zich af op het veld van de tegenstander. Naaldert bleef drukken en uiteindelijk werd het laat in de wedstrijd beloond. In de 57ste minuut kwam een corner in het handbereik van de keeper, maar de keeper loste de bal tegen alle verwachtingen in. Christophe volgde mooi en kon voor de verdiende gelijkmaker  zorgen, het stond 1-1. De gelijkmaker deed Naaldert deugd en de kopjes van de tegenstander gingen lichtjes naar beneden, want ze hadden lang stand kunnen houden. Maar met een gelijkspel was Naaldert niet tevreden en nu er terug hoop was gingen we op zoek naar het volgend doelpunt. Naaldert bleef komen en de tegenstander moest het spel ondergaan, ook al duurde de opbouw soms iets te lang en was het probleem van de eerste helft nog steeds aanwezig. De keeper van de Zwarte Duivels haalde er ook wat ballen uit en ook de lat  zorgde voor enkele reddingen. In de 62ste minuut was Naaldert nog eens daar. Steven kwam opzetten en bereikte met een pass Paul. De verdediging kon Paul niet houden en na een individuele actie kon Naaldert eindelijk verdiend op voorsprong komen: 1-2. Slechts 3 minuten later volgde de verlossing voor Naaldert. Na een opbouw via de flank, kwam Paul naar binnen en mocht trappen op goal. De keeper redde mooi maar in 2de instantie kwam de bal bij Steven die simpel kon binnentikken. Dit was dan ook de eindstand. Na een matige match mag Naaldert dan toch zijn overwinningsreeks verder zetten.

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS,  KENNY VANHAEREN,   RINGO CRUYSBERGHS,  GLENN DANIELS, BERT BROUX,  ERNO LATET, CHRISTOPHE PENASSE,  PAUL LETEN,  FRANCO PUT, STEVEN HOUBEN, JAN VAN AAKEN, NORBERT VELTJEN.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER:  PLAATSELIJKE SCHEIDSRECHTER
GELE KAARTEN: Geen
 RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 6
 DOELPUNTEN:   30’ 1 – 0, 57’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 1, 62’ PAUL LETEN 1 – 2, 65’ STEVEN HOUBEN 1 – 3.