maandag 9 januari 2012

Wedstrijdverslag 08/01/2012

NAALDERT FC - HEIKANT        3  -  1
Na 2 weken van platte rust en bij gelegenheid de bubbeltjes gevloeid te laten hebben, was de winterstop eindelijk afgelopen. Nadat de nieuwjaarswensen waren uitgedeeld, konden we ons focussen op de wedstrijd. Vandaag konden we het nieuwe jaar inzetten tegen Heikant. Nog eventjes een kleine mededeling: de laatst genoteerde verliesmatch van Naaldert was jawel tegen Heikant!!! We moesten dus alles uit onze mars halen om de 3punten binnenshuis te houden. Van de 2weken platte rust was op het veld niet zoveel te merken, ok misschien dan wel op conditioneel en ritmisch vlak, maar Naaldert ging goed van start. Naaldert ging onmiddellijk opzoek naar de openingstreffer, maar echt doelrijpe kansen bleven achterwegen. Het was de tegenstander die in de 9de minuut het koren scheidde van de kaf. Uit het niets liet een mooi afstandschot Andy kansloos. We mochten dus onmiddellijk achter de feiten aanlopen, ook al werd Andy zo goed als niet getest in deze wedstrijd. Het was Naaldert dat domineerde zowel voor de koffie als erna, ook al waren de echt grote kansen in deze wedstrijd toch maar schaars. In de 18de minuut wist Naaldert de stand dan toch in evenwicht te brengen. Na een opkomende Steven belandde de bal bij Jan. Door een       1-2tje met Paul  werd de verdediging het nakijken gegeven en mocht Jan alleen op doel afgaan. Met buitenkant rechts liet hij de keeper kansloos achter 1-1. De eerst volgende aanval was voor Naaldert weer onmiddellijk raak. In de 20ste minuut lanceerde Steven met een lange bal Jan die achter de verdediging was geglipt. Na het verschalken van de keeper mocht Naaldert eindelijk verdiend de voorsprong pakken. Na de rust speelde zich hetzelfde scenario van de eerste helft af. Het was wel een stevige portie bikkelvoetbal tussen de twee clubs. Er leek soms ook enige frustratie merkbaar bij de tegenstander wat uiteindelijk leidde tot 2 gele kaarten. Dat onze vrienden in het blauw ook niet altijd opgezet zijn met alles, liet piske Norbert dan ook blijken.In de 51ste minuut mocht Naaldert dan toch de wedstrijd beslissen en de eindscore vastleggen. Een lange bal werd door Jan met het hoofd verlengd en zo werd Paul alleen op doel gestuurd. Hij mocht zijn eerste doelpuntje van 2012 ook eventjes meepikken. De 3-1 was dan ook de eindscore. Het nieuwe jaar werd dan ook goed ingezet en de eerste 3 punten van 2012 waren dan ook een feit.
OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, FRANCO PUT,  GLENN DANIELS,  ERNO LATET, CHRISTOPHE PENASSE,  PAUL LETEN, CHRISTOPH LUCAS, STEVEN HOUBEN, JAN VAN AAKEN, NORBERT VELTJEN, LUC GYSBRECHTS, BERT BROUX
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: NUMMER  15 EN 6 VAN HEIKANT
 RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 16
 DOELPUNTEN: 9’ 0 – 1, 18’ en 20’ JAN VAN AAKEN 1 – 1 en 2 - 1, 51’ PAUL LETEN 3 - 1