dinsdag 31 januari 2012

Wedstrijdverslag 29/01/2012

NAALDERT FC - STALSEHEIDE              8  -  1
De om zich heen grijpende vrieskou had zondagvoormiddag geen vat op de jongens van Naaldert. Na de 4-1 pandoering van vorige week op SP. Zonhoven verscheen Naaldert geprikkeld aan de aftrap. Amper 4 minuten had Naaldert nodig om op voorsprong te klimmen. Na een onderschepping kwam Steven oog in oog met de doelman en wist de eerst kans van de wedstrijd direct te verzilveren 1-0. Van Stalseheide was maar weinig sprake in de beginfase van de wedstrijd. Slechts 3 minuten later was het weer raak. Na een actie op de linkerflank mocht Steven voorzetten en kwam de bal terecht bij Paul die eenvoudig de keeper voor de 2de maal in het stof mocht doen bijten 2-0. Het zat goed bij Naaldert en het bleek in zijn nopjes te zijn. Het zou vandaag de verslaggever wel zijn werk geven. Het 3de doelpunt had wat weg van de voorafgaande goal. Ditmaal mocht Christophe zijn doelpuntje meepikken na alweer een voorzet van Steven 3-0. Bij deze comfortabele voorsprong liet Naaldert Stalseheide dan iets meer in de wedstrijd komen. Maar tot echt scoringsmogelijkheden kwam de bezoekende tegenstander niet. Bij Naaldert zat het voetballende en constructief veel beter ineen en dit zou ook lonen. In de 30ste minuut mocht Naaldert zijn score dan weer uitbreiden. Na de bal terug gerecupereerd te hebben, leverde Franco de bal af bij Paul die de keeper weer het nakijken mocht geven 4-0. De jongens van Naaldert bleken in tegenstelling tot vorige week uitermate enthousiast. Soms iets te enthousiast… Franco wist in de 31ste minuut het gat in de ozon weer wat groter te maken, na een het verkeerd inschatten van de bal zullen we dan maar zeggen ( misschien daarmee dat moeder Winter maandag op bezoek is in ons land). Maar in de 34ste minuut wist hij dan weer wat Braziliaanse toestanden uit zijn sloffen te toveren en trok een gat voor Paul. Paul bereikte met een voorzet Steven die de keeper makkelijk wist te omspelen en de forfaitcijfers dan al op het bord te zetten 5-0. En of het nog niet genoeg was mocht Jan net voor rust de 6-0 op de bordjes zetten. Na een pass van Paul  had Jan alle tijd om de netten weer te doen beven. In de 2de helft hield Naaldert het vooral bij controlevoetbal met af en toe een klein extraatje. Een bijzonder efficiënt Naaldert mocht de afstraffing in de 42ste minuut nog wat uitbreiden. Na een actie van Steven, besloot hij op de keeper maar een alerte Jan mocht het leder alsnog  in het doel te leggen 7-0. In de 46ste minuut mocht een bijzonder matig Stalseheide dan toch de eer redden na een extreem, zware duwfout van Luc die leidde tot een penalty 7-1 (een kaart was hier ook wel op zijn plaats geweest). Om de overwinning dan helemaal compleet te maken, sloeg Naaldert in de 52ste minuut en 43seconden( perfect chronologisch afgemeten door Tom) nogmaals toe. Na een snelle uitbraak van Naaldert legde Paul de bal af en mocht Bert in 1tijd de eindscore op het bord zette 8-1. Naaldert bleek vandaag oppermachtig en zal het vertrouwen goed kunnen gebruiken voor de topper volgende week op Opel.

OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, FRANCO PUT, ERNO LATET, CHRISTOPHE PENASSE,  PAUL LETEN, LUC GYSBRECHTS, BERT BROUX, STEVEN HOUBEN, JAN VAN AAKEN, MARC  QUADEN, KENNY VANHAEREN
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 9
 DOELPUNTEN: 4’ STEVEN HOUBEN 1 – 0, 7’ PAUL LETEN 2 – 0, 13’ CHRISTOPHE PENASSE 3 – 0, 30’ PAUL LETEN 4 – 0, 34’ STEVEN HOUBEN 5 - 0, 35’ JAN VAN AAKEN 6 – 0, 42’ JAN VAN AAKEN 7 – 0, 46’ 7 – 1(PENALTY), 52’ 43” BERT BROUX 8 - 1