dinsdag 17 januari 2012

Wedstrijdverslag 15/01/2012

OL MEULENBERG - NAALDERT FC              1  -  2
Voetbalwedstrijden zijn slechts momentopnames, waar de exacte wetenschap geen vat op heeft. Bij  de ene wedstrijd kan men zich manifesteren als een geoliede pletwals en bij de andere wedstrijd moet er al dieper in het rood gegaan worden om de overwinning binnen te halen. Want dit gezegd zijnde het topniveau wat we gewend zijn van Naaldert, zou vandaag niet bereikt worden. We stonden dan ook niet tegen de minste vandaag namelijk Meulenberg. Het was ook Meulenberg dat voor het eerst op voorsprong kon komen na slecht uitvoetballen maar deze kans werd niet benut. Na een zeer matige start van Naaldert leek het dan toch ontwaakt en kon het beginnen aan het offensief. In de 14de minuut kwam Naaldert dan toch op voorsprong. Bij een corner kwam de bal bij Franco die op doel kopte. Met een beetje hulp van de goalie van Meulenberg belandde de bal dan toch in doel 0-1. Nu de wedstrijd open lag, zocht Naaldert naar meer. En de honger om verder uit te lopen werd alsmaar groter. Het creëerde wel kansen maar wist deze niet te verzilveren. Ook een reuzenkans van Erno aan de 2de paal werd de nek omgewrongen. De nummer 9 is normaal een truitje voor een echte goalgetter, maar Erno doet niet mee aan deze psychologie. Ook Jan bleek vandaag niet 100% in zijn vel te zitten en mocht vandaag ook op zijn honger zitten. Meulenberg maakte aanvallend maar weinig klaar. Wel kwam Naaldert goed weg na een vrije trap op de rand van de 16 nadat Andy de bal buiten de 16 pakte. Onze nummer 9 werd toen ook helemaal van de wijs gebracht. Volgens hem moest de vrije trap in de 16 genomen worden. Deze psychologie was dan weer te hoogstaand. Na de koffie zagen we dezelfde partij. Het was wel knokken voor iedere bal met een bikkelpartij als gevolg. In de 60ste minuut was het toch Meulenberg dat langst zij wist te komen tegen alle verwachtingen in. Zij kregen een terechte penalty toegewezen na een handsbal in de grote rechthoek. De stand was in evenwicht gebracht en het behoorde nog 10 spannende minuten te worden. Maar Naaldert weet van geen ophouden en opgeven is voor ons een onbekend woord. Naaldert herpakte zich terug en kwam meermaals opzetten tot in de 64ste minuut. Een afstandsshot van Franco werd door de keeper gelost en kwam bij Paul terecht.  Paul wist daarna de goalie uit te schakelen en wist een ingekomen Christophe te vinden die Naaldert dan toch op voorsprong wist te brengen 1-2. Het was niet de mooiste goal maar deze frummelgoel, laten we maar zeggen, zorgde er dan toch voor dat Naaldert de 3punten mee naar huis mocht nemen.

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, FRANCO PUT,  GLENN DANIELS,  ERNO LATET, CHRISTOPHE PENASSE,  PAUL LETEN, MICHAEL VASIC, STEVEN HOUBEN, JAN VAN AAKEN, NORBERT VELTJEN, LUC GYSBRECHTS, BERT BROUX
SCHEIDSRECHTER:  PLAATSELIJKE SCHEIDSRECHTER
GELE KAARTEN: NUMMER  2 VAN MEULENBERG
 RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 7
 DOELPUNTEN: 14’ FRANCO PUT 0 – 1, 60’ 1 – 1(PENALTY), 64’ CHRISTOPHE PENASSE 1 - 2