maandag 19 november 2012

Wedstrijdverslag 19/11/2012

MIEZERIKEN – NAALDERT FC                   1 – 4
Een uitwedstrijd op Miezeriken is nooit een gemakkelijke opgave geweest voor de jongens van Naaldert. Ook dit keer zou het niet anders zijn. Na het openingssignaal was het wel Naaldert wat direct de touwtjes in handen pakte en gretig op zoek ging naar een doelpunt. Nog voor de wedstrijd te goei op gang kwam, wist Naaldert zijn leidersrol onmiddellijk te verzilveren. Steven werd diep gestuurd en via een voorzet wist hij Paul te vinden die eenvoudig de 0-1 op de bordjes zette. Naaldert domineerde maar luttele minuten later wist de tegenstander uit het niets met een hoge bal onze keeper at interim te verrassen 1-1. Het ongenoegen was groot bij Naaldert want van dreiging bij Miezeriken was nauwelijks sprake. Naaldert herpakte zich en wist in de 20ste minuut toch weer langs zij te kruipen.  Via alweer een mooie opbouwende actie werd Steven diep gestuurd. Met een lage voorzet wist hij aan de 2de paal een alleenstaande Elroy te vinden die maar moest binnen leggen 1-2. Naaldert creëerde het ene wapenfeit na het ander maar doelpunten bleven uit, we beten onze tanden stuk op de uitstekende doelman van de thuisploeg.  En met slechts het kleinste verschil zou een doelpunt  meer dan welkom zijn. De thuisploeg had nog hoop maar aanvallend wisten ze maar weinig te brengen, onze verdediging hield stand. In de 2de helft wist Naaldert de lijn door te trekken en was het altijd net niet. In de 55ste minuut wist Naaldert dan toch eindelijk de goalie te passeren. Via een corner liet Christophe met het hoofd de keeper kansloos achter 1-3. Na de 1-3 besloot Kenny dat de wedstrijd terug wat spanning kon gebruiken en hield hij het voor bekeken(zo jong en al versleten) en zo moest Naaldert met een man minder verder. Miezeriken wist aanvallender iets meer te brengen maar ze wisten echter niet door te breken. In de 65ste minuut deed Naaldert dan helemaal de boeken dicht. De doelman van Miezeriken liet zich dan toch betrappen op een foutje en zijn uittrap kwam in de voeten van Steven terecht. Steven ging op wandel en ontving dit cadeautje met open armen. De 1-4 eindstand van deze sportieve wedstrijd was een feit. Volgende week zullen we toch iets efficiënter moeten zijn want dan staat ons een heuse uitdaging te wachten namelijk Grote Brogel.

OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN, KENNY VANHAEREN, ERNO LATET, NORBERT VELTJEN, TOM BROUX, MICHAEL VASIC, FRANCO PUT, LUC GYSBRECHTS
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 9
DOELPUNTEN: 8’ PAUL LETEN 0 – 1, 12’ 1 – 1, 20’ ELROY SCHUYTEN 1 – 2, 55’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 3, 65’ STEVEN HOUBEN 1 - 4