maandag 26 november 2012

Wedstrijdverslag 26/11/2012

V. GROTE BROGEL – NAALDERT FC       3 – 1
Vandaag had niet alleen de Sint moeite om zijn staf en mijter bij zich te houden, ook voor de spelers bracht de extreme wind moeilijkheden met zich mee om mooi voetbal op de mat de brengen. Na aanvang speelde de eerste schermutselingen op de helft van Grote Brogel met enkele afstandsschoten en hoekschoppen van Naaldert. Na de 15de minuut wist Grote Brogel dan toch eens de middenlijn te passeren. Een doorgebroken spelers werd door Glenn stevig afgestopt maar kaarten bleven uit. In die volgende fase wist Grote Brogel dan toch een penalty af te dwingen uit een discutabel tussenkomen van Franco. Deze werd eenvoudig omgezet en we mochten tegen de gang van het spel in achter de feiten aanlopen 1-0. Nadien ging Naaldert op zoek naar de gelijkmaker maar we morsten met de kansen en de doelpunten bleven uit hoewel Naaldert toch met de scepter zwaaide. Het wou vandaan niet lukken voor Naaldert: afstandsschoten, vanop 2 meter, Ibrahimovitschkes, noem maar op… het resultaat bleef uit. En zo mocht Naaldert de rust in met de meeste doelpogingen maar de tegenstander met de voorsprong. De 2de helft zou zowat hetzelfde scenario teweeg brengen. Naaldert ging vol ijver op zoek naar een doelpunt en drukte door op Grote Brogel maar de verdiende gelijkmaker bleef uit. Grote Brogel speelde vooral op de counter en in de 52ste minuut kwamen ze opzetten. Op een mindere voorzet wist Andy zich voor de bal te gooien maar de bal ontglipte zijn  vingers. Een alerte tegenstander  wist deze mogelijkheid te benutten en zo liep Grote Brogel verder uit 2-0. De frustratie bij de jongens van Naaldert was voelbaar maar we lieten de moed niet in onze schoenen zakken. We bepaalden het spel maar op de  cruciale momenten werden verkeerde keuzes gemaakt en kwamen we tekort. Tot overmaat van ramp liet Grote Brogel nogmaals zien dat ze dodelijk efficiënt zijn. En zo werd de 3-0 dan ook een feit nadat een doorgebroken speler mooi  wist af te werken. Tegen het eind van de wedstrijd wist Naaldert dan toch de eer te redden na een mooi voetballende actie en wist het de keeper toch te passeren maar het kalf lag reeds op de bodem van het kanaal 3-1. Zo zie je maar dat voetbal geen exacte wetenschap is en als je niet weet te scoren, de punten ook uitblijven.
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN, ERNO LATET, TOM BROUX, MICHAEL VASIC, FRANCO PUT, ANDY BUEKERS, RONNY SCHOOFS, GLENN DANIELS, LEROY SCHUYTEN
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter