donderdag 16 april 2015

WEDSTRIJDVERSLAG 12/04/2015

NAALDERT FC – WUYTENS    1 – 0

Het paasweekend heeft geen deugd gedaan aan de selectie van Naaldert. De blessuremand werd verder aangevuld na een tornooitje base bal en zo werd zaterdagavond laat nog een krappe selectie bijeen geschrapt. De tactiek werd voor de wedstrijd al vastgelegd. Kenny heeft voldoende tijd gehad om Matthew Ryan bij Brugge te scouten. Hij moest de nul op het bord houden en Steven moest zorgen voor twee potten. Simpel gezegd, maar eens de wedstrijd afgetrapt, kon iedereen vaststellen dat het een moeilijke zondag zou worden. De bezoekers overklasten op alle vlakken de thuisploeg en kregen slag om slinger mogelijkheden. Kenny kweet zich subliem van zijn opgedragen taak en hield zijn netten schoon. Naaldert kon de eerste helft geen enkele noemenswaardige mogelijkheid laten noteren en mocht zich met een brilstand bij de rust gelukkig prijzen.
Tijdens de pauze kwamen onze T1 en T2 met een geniale ingeving en zij wisselden de pionnen op het veld. We kregen in de tweede helft een heel ander spelbeeld en nu reeg de thuisploeg de kansen aan elkaar. Na een heerlijke combinatie tussen Bram en Roy mocht deze laatste vrij aanleggen. Met een lage schuiver in de rechterbenedenhoek verschalkte hij de doelman en zette hij Naaldert op voorsprong. Onze oude, solide en ervaren verdediging (Tom, vanaf nu hoor je daar ook bij) had niet veel moeite om de zege veilig te stellen. Een keer konden de bezoekers nog dreigen, maar ook toen schudde Kenny een knappe redding uit zijn mouwen. De younsters voorin bij de thuisploeg kregen zelfs nog mogelijkheden om de voorsprong uit te diepen, maar ook bij hun was het vet van de soep. Een wedstrijd die er heel anders had kunnen uitzien als de bezoekers in de eerste helft de kansen afwerkten.

OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, ELROY SCHUYTEN , BRAM VANGENEUGDEN,  ROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, KENNY VANHAEREN, NORBERT VELTJEN, TOM BROUX, STEVEN HOUBEN, JELLE LATET en ERNO LATET.

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: Arsène Wouters

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 14


DOELPUNTEN: 49’ ROY SCHUYTEN  1 – 0. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten