zondag 26 april 2015

Wedstrijdverslag 19/04/2015

NASSER - NAALDERT FC              2  -  2

Afbeeldingsresultaat voor soccerHet aanslepende blessureleed bleek ook deze week nog niet  van de baan te zijn bij Naaldert. Naaldert moest dus noodgedwongen roeien met de middelen die het had en verscheen met juist 11 man aan de aftrap. Toch begon Naaldert thans goed aan de partij. Het liet het leder in de openingsfase mooi van voet tot voet gaan en zorgde voor de eerste prikjes. Nog voor het kwartier zette Elroy Naaldert op voorsprong nadat hij de bal los op de slof pakte, wel  had hij 2 mogelijkheden nodig 0-1.  Nadien zakte Naaldert wat terug en mocht Nasser het voortouw in handen nemen. De thuisploeg drukte door en kwam enkele malen gevaarlijk aanzetten maar Naaldert hield vanachter het slot op de deur in het  eerste deel van de partij. Na de rust herpakte Naaldert zich. Het kwam iets scherper uit de kleedkamer maar toch kreeg het 8 minuten na rust een doelpunt tegen. Na een ongelukkige handsbal van Bram in eigen rechthoek werd de bal op de stip gelegd en Nasser kwam weer op gelijke hoogte 1-1. Beide partijen knokte voor iedere meter op het veld met veel stevige duels en handsballetjes als gevolg. Hoewel Naaldert geregeld van zich liet spreken in de partij, wist de tegenstander de leiding te nemen in deze clash 2 - 1. Naaldert moest achtervolgen en gaf zich nog niet gewonnen. In de 61’ minuut werd Robbie dan neergehaald in de vijandelijke 16. De ref twijfelde geen moment en legde ook bij Naaldert de bal op de stip. Kenny nam zijn verantwoordelijkheid en knalde de bal snoeihard in de netten 2-2. Ditmaal was er geen wasmand naast doel die hem uit concentratie bracht. De score bleef nadien onaangetast hoewel er nog een offside doelpunt werd afgekeurd bij de bezoekers en een kopbal van de lijn werd gehaald. Beide teams moesten zich dus tevreden stellen met een punt in deze stevige partij. Zo zet Naaldert zijn  ongeslagen periode verder na een verdienstelijke  partij.

OPSTELLING NAALDERT: ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN, TOM BROUX, ERNO LATET, ROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, KENNY VANHAEREN, ROBBIE en JERRE VANOEVELEN en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 11

DOELPUNTEN: 14’ ELROY SCHUYTEN 0 – 1, 43’ 1 – 1, 52’ 2 – 1, 61’ KENNY VANHAEREN 2 – 2