zondag 5 april 2015

Wedstrijdverslag 30/03/2015

WEIER - NAALDERT FC              3  -  4

Afbeeldingsresultaat voor soccerNaaldert had vandaag het een en het ander recht te zetten tegen de jongens van Weier. In de heenwedstrijd ging Naaldert namelijk kansloos de boot in met zware 1-4 cijfers en moest dus vandaag met de nodige scherpte aan de aftrap verschijnen. In de openingsfase van de partij  deed Naaldert onmiddellijk wat er van verwacht werd en het enthousiasme werd onmiddellijk beloond. Een hoekschop van Roy vond onze Christophe die met het hoofd precies geen genade kent 0-1. Naaldert speelde een verdienstelijke partij en bracht met momenten mooie acties op de been. Op het kwartier spelen zou Franco de bordjesman weer aan het werk zetten op aangeven van Elroy. Het leek vlotjes te lopen voor de jongens van Naaldert maar de partij was nog lang niet gespeeld. Zeker toen de thuisploeg via een afgeweken bal Kenny kansloos achter liet. Het is niet dat Kenny in het eerste deel van de partij veel aan het werk werd gezet maar de buit was nog ver van binnen. Nog voor rust zou Naaldert nog wat meer ademruimte krijgen en daar zou de thuisploeg ditmaal zelf voor zorgen. Een voorzet van Roy werd voor de neus van Elroy door een verdediger in eigen doel gewerkt (anders was de bal ook wel binnen gegaan). Een cadeautje dat meer dan welkom was vooraleer we aan het zuurstofapparaat mochten. Na rust wist Naaldert de sterke vorm van de eerste helft door te zetten. Toch zou het doelpunt aan de andere kant vallen en zo kreeg de thuisploeg weer wat vertrouwen. Naaldert had direct een antwoord klaar en drukte daarna door op de tegenstander. Zelf Tom ging vol vertrouwen zijn kans wagen maar besloot op het kader. Bram zou het dan maar oplossen, op een perfect afgemeten voorzet tikte hij het leder buiten het bereik van de goalie 2-4. Zo leek Naaldert  met een kwartier spelen op een overwinning af te stevenen maar het beloofde nog een spannende slotfase te worden. Ondanks het feit dat Naaldert naar behoren speelde, gaf het in de omschakeling toch wat te veel vrijheid weg en hier wist de thuisploeg gebruik van te maken. In de 61ste minuut kroop Weier weer wat dichter bij 3-4. Nadien zou deze partij zich omvormen tot een ware triller. Met nog luttele minuten te gaan ging een tegenstander licht tegen de vlakte in de 16 van Naaldert met penalty als gevolg. Kenny schudde daarop een prachtparade uit zijn mouwen en slechts enkele minuten later reageerde hij ook alert op een snelgenomen vrije trap. Kenny zorgde zo dat Naaldert de voorsprong behield en mocht zo de drie punten mee huiswaarts nemen. Zo zet Naaldert zijn ongeslagen reeks in 2015 weer een weekje verder.

OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN,  PAUL LETEN, GLENN DANIELS, ROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, KENNY VANHAEREN, OLIVIER LENAERTS en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 3

DOELPUNTEN: 9’ CHRISTOPHE PENASSE 0 – 1, 16’ FRANCO PUT 0 – 2,  22’ 1 – 2, 28’ OWN-GOAL 1 – 3, 42’ 2 – 3, 52’ BRAM VANGENEUGDEN  2 – 4, 61’ 3 – 4