woensdag 29 april 2015

Wedstrijdverslag 26/04/2015

NAALDERT FC – FC WANHOOP              2  -  2

Afbeeldingsresultaat voor soccerNaaldert bleek niet het enige team te zijn wat met blessureleed te kampen krijgt. Ook de tegenstander verscheen met juist 10 man aan de aftrap. Onze oudstrijder Erno besloot dan maar een ander trui’tje aan te doen en over te lopen naar de tegenstander. Hoewel de bezoekers niet veel volk mee hadden, startte ze toch vurig aan de partij. Naaldert kwam in de openingsfase onmiddellijk enkele malen goed weg. Kenny werd stevig  aan het werk gezet en moest zelfs een bal van zijn lijn grabbelen in het begin van de partij. Naaldert zou een zware ochtend tegenmoet gaan tegen een sterk Wanhoop maar de thuisploeg kwam toch ook enkele malen met prikjes aanzetten. Zo golfde de wedstrijd op en neer en wisten geen van beide teams de score te openen in het eerste deel van de partij. Tijdens de rust zou ook nog Christophe Penasse van team ruilen en mocht hij samen met Erno de verdediging van Naaldert teisteren . De 2de helft kwam nog maar juist op gang of dit spitsenduo zou al toeslaan. Christophe werd weggestuurd op aangeven van Erno en schoof de bal langs Kenny in doel 0-1. Naaldert mocht achter de feiten aan lopen en wist zelf maar moeilijk door te breken aan de overzijde. Franco was er deze keer ook niet om luidkeels vuur in de thuisploeg te pompen maar toch zou Oli  de scorebordjes weer gelijk zetten nadat de goalie de bal slecht wegwerkte1-1. Zo profiteerde Naaldert optimaal van dit foutje en leek nog alles mogelijk. Toch vlotte het niet helemaal voor de thuisploeg en de defensie van Naaldert had zijn handen vol. In de 51ste  minuut kreeg Naaldert dan een unieke mogelijkheid om de leiding te nemen maar Elroy sloeg zijn eigen goede raad in de wind en besloot langs met rechts. De bal deed vanalles. Ook Nikola had met zijn showomhaalke waarschijnlijk een beter resultaat in gedachten. In de 57ste minuut zou het overgelopen spitsenduo dan weer toeslaan en alweer legden de oudjes de jonkies het zwijgen op. Christophe passeerde met een “Mitrovichke” alweer onze Ryan (Kenny) 1-2 en zette Naaldert wederom op achtervolgen. Deze doelpunten tellen we wel niet mee in de statistieken, Christophe! Toch was het niet lang wachten eer Naaldert alweer op gelijke hoogte wist te komen. Via een corner van Roy belandde de bal aan de 2de paal. Hoewel er heel wat duw en trekwerk aan de gang was, belandde de bal via het hoofd van een verdediger in doel 2-2. Nadien kwam geen van beide teams meer tot scoren toe en bleef de 2-2 op de bordjes staan. Naaldert haalde zo uit deze moeilijke, sportieve wedstrijd alweer een gelijkspel. Het is nog altijd niet verloren zullen we maar zeggen. Op naar een zege met de derby tegen Opel op het programma?

OPSTELLING NAALDERT: ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN, TOM BROUX, ROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS, KENNY VANHAEREN, OLIVER LENAERTS, NORBERT VELTJEN, GLEN DANIELS,  ERNO LATET en CHRISTOPHE PENASSE ( deze laatste 2 liepen over naar de tegenstander, Christophe slechts de 2de helft)

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 6

DOELPUNTEN: 44’ 0 – 1 CHRISTOPHE PENASSE, 48’ OLIVIER LENAERTS 1 – 1, 55’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 2,  60’ OWN-GOAL 2 – 2